EL LÍDER GORGOS CADET INTRATABLE A BENIDORM (0-7)

No perd partit i supera al segon classificat en 11 punts. Està intratable guanyant per ara tots els partits. És el GORGOS CADET. Aquesta vesprada ha guanyat al CF Ciudad de Benidorm E per 0 gols a 7. Al minut 6 marcava ja Sergi. El golejador Axel Fernando marcava el seu golet al minut 27. Al 30 era Pau i al 39 Eric. Al descans arribaven amb el contundent 0-4. Encara a la segona part, tornava a marcar Pau al 48. Antonio ho feia al 55 i tancava el compte al 79 Sergi fent el seu segon de hui.

El liderat el té clar i cap equip li fa sombra. Dels 18 partits 54 punts, tots guanyats. Té 79 gols a favor i sols 9 en contra. El segon, Calp A, té 43 punts, 11 menys que el Gorgos.

A la tabla de golejadors de tot el grup, Grup 1 d’Alacant de Segona Regional cadet, el màxim és el calpí Rafa. El jugador del Gorgos Axel Fernando en té 23.

FONT: FFCV.