Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

AHIR 29: INAUGURACIÓ CORRO, RETALLADORS I BARRAQUES (Gata en festes 2017)

AHIR 29: INAUGURACIÓ CORRO, RETALLADORS I BARRAQUES (Gata en festes 2017)

(PODEU MIRAR L’ÀLBUM DE LA VESPRADA I NIT D’AHIR, PUNXANT ACÍ)

El tercer dia de festes va ser ahir eminentment taurí. A mitja vesprada es va inaugurar el nou corro de l’antic camp de futbol. Nombrosos festers, jóvens disfressats -com ja és molt tradicional- de sevillanes, de santferminers, de festa, en una paraula. Des de davant l’estació on es van concentrar i amb la Batucada de Gata (una altra novetat) van recorrer el trajecte cap al recinte taurí, riuades de colors per pas soterrani i a la plaça.

Més tard es va portar a terme el I concurs de retalladors de Gata, al gran recinte taurí. Nou xics retalladors procedents de molts pobles valencians van fer bonics retalls, volteretes, i més filigranes per dalt de les vaques de la ramaderia del Cova de Pedreguer. El premi al millor retallador va ser per a "Panchito", que havia actuat amb uns moments familiars molts difícils i ho va donar tot a la plaça.

Per la nit, es va procedir a la inauguració de les barraques donant-se a conéixer el premi a la barraca millor decorada. L’orquestra de la plaça, una bona Marina Big Band. I allà al corro, vaquetes.

Hui és el dia de les carrosses, que seran a partir de les 19.30 hores. Allí estarem per a plasmar les imatges al pas de grups a peu i la cavalcada.

0 comentarios