Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL PARE VICENTE BERENGUER, PREMI A LA SOLIDARITAT (DIARI LA RAZÓN)

EL PARE VICENTE BERENGUER, PREMI A LA SOLIDARITAT (DIARI LA RAZÓN)

El tenim tots els dies tan a prop. No ens adonem que és molt valorada la seua tasca que va fer tants anys de la seua vida a Moçambic, poble que ara passa per molta calamitat després de les inundacions i la catàstrofe. Parle del rector DON VICENTE BERENGUER LLOPIS, teuladí de naixença però ara gater d’adopció al viure amb la seua germana Paquitina. Ací a Gata començaven a coneixer-lo primer al ser nebot del rector Vicente Llopis, que va estar a Gata; després quan es parlava de la ONG "Amics del Tercer Món", de la seua llavor que va sembrar allà a Moçambic. Ara ja jubilat li venen els reconiexements, com el que hem conegut.

El diari LA RAZÓN, edició Comunitat Valenciana, l’ha premiat per la seua solidaritat. Li va atorgar la distinció el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig. Junt amb ell, van ser reconeguts aquest any als II Premis La Razón la oncóloga Ana Lluch (Premi a la Trajectòria Professional) i el Valencia CF en el seu centenari (Premi Institució Esportiva de l’Any).

FONT: Foto publicada a LAS PROVINCIAS de tots els premiats. Vicente Berenguer és el segon per l'esquerra a la fila de davant.

0 comentarios