Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

SUBVENCIÓ PER A LA BANDA DE 2.000 EUROS -XX CAMPANYA DE MÚSICA ALS POBLES- (5é aniversari blog)

SUBVENCIÓ PER A LA BANDA DE 2.000 EUROS -XX CAMPANYA DE MÚSICA ALS POBLES- (5é aniversari blog)

La Diputació Provincial també subvenciona amb 4.000 euros la Plaça de Nadal

La Diputació Provincial d?Alacant ha concedit a la banda Unió Musical de Gata una subvenció de 2.000 euros, mitjançant la resolución de la convocatòria de la "XX CAMPANYA DE MÚSICA ALS POBLES" i, en conseqüència, la realització, amb estricta subjecció a les Bases per les que la convocatoria s’ha regit, del corresponent concert per part de la societat musical gatera. Ho publica hui el Butlletí Oficial de la Província (B.O.P.)

La mateixa institució provincial publica també hui divendres 10 d’abril de 2015, la resolució de la convocàtoria de subvencions a ajuntaments de la província d’Alacant, per a la realització d’activitats culturals, musicals i escèniques, anualitat 2015", en les quals està inclós el de GATA DE GORGOS. Per a la PLAÇA DE NADAL (teatre infantil), que si recordeu es va encetar als nadals del 2014-2015, li han concedit un total de 4.000 euros.

Finalment, l’Ajuntament de Gata de Gorgos ha quedat en reserva, pendent si hi ha alguna renúncia o baixa, per a entrar a la convocatòria anticipada de subvencions dineràries per a l’el·laboració/rectificació de l’inventari de bens i drets del municipi, anualitat 2015. Gata té 5.985 habitants i li corresponen 50 punts per a l’inventari.

A la imatge d'arxiu, la banda de Gata en un dels seus passacarrers

FONT: BOP, 10-4-2015.

0 comentarios