Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA COMISSIÓ 2020/21 DE GATA ENVIA UN COMUNICAT AL POBLE: FESTES CULTURALS I PER A LA XICALLA, SENSE OBLIDAR A LA RESTA DEL POBLE (Covid19)

LA COMISSIÓ 2020/21 DE GATA ENVIA UN COMUNICAT AL POBLE: FESTES CULTURALS I PER A LA XICALLA, SENSE OBLIDAR A LA RESTA DEL POBLE (Covid19)

 

Segon any de pandèmia i de dificultats a l’hora d’organitzar les festes i més si són les patronals al PATRÓ DE GATA EL SANTÍSSIM CRIST DEL CALVARI. Quan es programaven més actes i pareixia que la situació estava prou bé arribava la cinquena ola que diuen i ho dinamitava tot per l’aire. Així i tot, la COMISSIÓ 2020/21, que porta des de l’estiu del 2019 preparant vol tirar endavant i s’encoratja amb tot allò que es puga i la situació sanitària ho permeta. 
Per això va emetre un comunicat ahir mateix, quan es coneixia una altra llosa sobre els horaris i festes, la del toc de queda de 1 a 6 del matí, que afectarà horaris i en ple les festes, que es reduïxen al màxim, del 31 de juliol al 6 d’agost. 
La Comissió obri la porta a l’esperança i confia en SANT MIQUEL.
Ací teniu el comunicat íntegre de la Comissió 2020/21:
  
COMUNICAT DE LA COMISSIÓ 2020/21
Informem al poble de Gata que la programació d’actes en honor al Santíssim Crist del Calvari tindran un caràcter cultural i dirigits, en especial, als quintets/etes i a tots els xiquets i xiquetes, però sense oblidar-nos de la resta del poble.
Si la situació sanitària ens ho permet per Sant Miquel hem programat altres actes més lúdics i festius on podrem gaudir tots junts.
Agraïm la comprensió de totes les veïnes i veïns i desitgem que participeu i gaudiu de tots els actes que amb il·lusió hem programat.
PREGUEM que tots anem amb molta cura i cumplim amb les normes sanitàries per tal de gaudir uns dies amb seguretat.
Gràcies a totes i tots".

FONT: Foto cartell del mur del facebook de la Comissió de Festes 2020/21.

0 comentarios