Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

DIUMENGE 12. CARRER CALVARI, GATA: CONCERT SOLIDARI CONJUNT: BANDES DE BENISSA I GATA (Dia del soci)

DIUMENGE 12. CARRER CALVARI, GATA: CONCERT SOLIDARI CONJUNT: BANDES DE BENISSA I GATA (Dia del soci)

Els amants de la música de banda i els veïns solidaris tenen una doble cita diumenge dia 12 al carrer Calvari, a la Font del Riu de Gata, al barri de La Font del Riu. Es farà el tradicional concert del soci de l'estiu previ a les festes patronals, però amb dos afegits molt atractius. Per una part, serà un doble concert, per altra serà solidari.

Serà doble concert, perque està previst actuen la Societat Lírico i Musical de Benissa i la banda Unió Musical de Gata. Serà solidari, perquè la directiva de la banda a convidats a tots els que vulguen col·laborar, perque el concert serà a benefici de Càritas Parroquial. Es podrà portar qualsevol producte que puga nodrir el banc d'aliments: llegums (menys arròs i llentilles), pastes, llaunes de conserva, galetes, cola-cao, pasta de dents, etc. Avisen des de la directiva que hi haurà representants de Càritas per tal de recollir els aliments.

Al respecte, des de la parròquia ha comentat el senyor rector: "volem agrair la iniciativa de la nostra banda músical i el suport de l'ajuntament per part de la regidoria de Cultura. Els aliments que s'arrepleguen aniran destinats a Càritas Parroquial de Gata. Gràcies per la vostra solidaritat!".

FONT: Cartell anunciador de l'event cultural.

0 comentarios