Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

COVID19, GATA: JA TORNEM A 1 CAS. ARRIBEM ALS 300 AFECTATS ACUMULATS. INCIDÈNCIA 16,02. NO HI HA QUE BAIXAR LA GUÀRDIA. DIVENDRES, 10 MESOS DE LA PANDÈMIA A GATA. SEGUIXEN LES VACUNACIONS. L’ANY PASSAT PER ARA...

COVID19, GATA: JA TORNEM A 1 CAS. ARRIBEM ALS 300 AFECTATS ACUMULATS. INCIDÈNCIA 16,02. NO HI HA QUE BAIXAR LA GUÀRDIA. DIVENDRES, 10 MESOS DE LA PANDÈMIA A GATA. SEGUIXEN LES VACUNACIONS. L’ANY PASSAT PER ARA...

Hui dimarts 22 de juny, com cada dimarts i divendres, la Conselleria de Sanitat de la G.V. ha fet públic els casos per municipis. No passa setmana sense que tinguem a Gata algun positiu. Si havíem tornat fa una setmana al 0 hui tornem a sumar 1 positiu. La incidència es posa a 16,02 casos per cent mil habitants. Els acumulats arriben a una xifra rodona, 300, des del començament dels casos.  

No tenim que baixar la guàrdia, no es podem relaxar, fins que augmenten les vacunacions. Recordeu que segueix en vigor fins al final de mes l’actualització de mesures contra la COVID19 en la Comunitat Valenciana: decau el toc de queda, desapareix el límit de persones en reunions, es reobri l’oci nocturn fins a les 02.00 h i la hostaleria i restauració fins a la 01.00 h. Encara no es permeten obrir les barres dels bars, cultureta que ací a Gata tenim tant de costum. 

VACUNACIÓ MASSIVA AL POBLE

Continua la vacunació massiva al pavelló cobert de Les Sorts on es troba el punt de vacunació massiva. Ara són els de la dècada dels 40 anys. De moment, tot una incògnita i sense data per als de 60 a 65 anys. Ja parlen de juliol per als de 30 a 40 anys.

DIVENDRES 25, 10 MESOS DEL PRIMER CAS A GATA

Divendres 25 de juny es compliran 10 mesos del primer cas de COVID19 a Gata. Hem sumat ja 300 infectats.

L’ANY PASSAT PER ARA...

Fa un any, era la festa del Cor de Jesús sense processó el dia 21 de juny, com enguany. El 23 s’anunciava "GATA: SENSE FESTES A LA FONT DEL RIU. ANIMEN AL VEÏNAT A ORNAR ELS BALCONS I A ANAR A MISSA DEMÀ, FESTA DE SANT JOAN. Enguany pareix que pot canviar un poc i està prevista la missa de campanya al mig del carrer Lepant i algun altre acte festiu. Estigueu atents a la programació.

FONTS: Captura pantalla situació monitorització COVID19 -Conselleria Sanitat G.V. 22-6-2021. Arxiu blog.

0 comentarios