Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

DEMÀ A LA BIBLIOTECA, el Club de Lectura treballa l'obra teatral "FUENTEOVEJUNA"

També es fa l’Hora del Conte a les 12, pels xiquets
Demà divendres dia 19 hi haurà dues activitats molt interessants a la BIBLIOTECA. Per una part, a l’eixida d’escola, com cada divendres, L’HORA DEL CONTE per als xiquets.
Per la vesprada-nit, a les 20 hores, com tots els mesos, el CLUB DE LECTURA treballarà un genere literari del que no havien llegit cap llibre encara, el TEATRE, i l’obra elegida ha sigut "Fuenteovejuna" del gran clàssic Lope de Vega.
Aquesta obra teatral es considerada per molts la millor obra de l’autor, on el poble en col·lectiu es presenta com un personatge únic i és el protagonista.
Escrita en tres actes, el primer mostra l’ambient, els personatges i la problemàtica, al segon van entrellaçant-se els fets i al tercer es resolen.

Al blog de la Biblioteca al que podem accedir des d’aquest mateix blog, perquè teniu l’enllaç a la columna de la dreta, diu així:

"El Club de Lectura Gata és un lloc obert a tot el món, per tant tot aquell de vosaltres que tingueu interès sols s’heu d’apropar a la propera sessió. Us estarem esperant".

Textos i idees extretes del blog de la biblioteca.

0 comentarios