Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

VII FIRA GATA AL CARRER...estem a 3 dies: PRESENTACIÓ DE LES ACTIVITATS.

VII FIRA GATA AL CARRER...estem a 3 dies: PRESENTACIÓ DE LES ACTIVITATS.

REGIDORIA I ASSOCIACIÓ presenten la VII Fira "Gata al carrer"

El regidor de Comerç, Antonio Pons, i el president de l’associació Comerç de Gata, Santiago Signes, han presentat, aquest matí, la VII Fira Gata al Carrer que se celebra els dies 9 i 10 d’octubre.

Santiago Signes ha explicat que mantenint els mateixos carrers s’han introduït canvis d’ubicació que demostren que la fira “ és una cosa viva”. Així, els 75 expositors es distribuiran en les diferents zones de Gata Chill-out, Zona motor, Mostra gastronòmica, Fira de comerç, Mostra de productes expositors, el carrer de la diversió. Signes ha afegit que, durant tot el cap de setmana, hi haurà actuacions musicals, tallers, demostracions esportives, activitats infantils, degustacions gastronòmiques, tast de vins, desfilades de moda, ...

En resum, ha convidat a tota la comarca a visitar la fira, “que la gent vinga i disfrute de tot un poble”.

Antonio Pons ha volgut agrair l’esforç realitzat per l’associació Comerç de Gata i l’empresa organitzadora per fer realitat la fira un any més així com a tots els expositors, associacions i col·lectius implicats. A més, els ha animat a tots a “mostrar a tots els que ens visiten què és Gata”.

La fira s’obrirà al públic dissabte i diumenge de 10 a 20 hores i ocuparà tots els carrers del centre del poble i serà inaugurada oficialment dissabte 9 d’octubre a les 12 hores.

Text i fotografia, Gabinet de premsa, Ajuntament de Gata.

 

0 comentarios