Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ACTES NADALENCS: POBLAT DE NADAL, MÚSICA, BETLEM, ART...

ACTES NADALENCS: POBLAT DE NADAL, MÚSICA, BETLEM, ART...

Hui continuava la Setmana de la Música amb una audició dels xiquets de l'Escola Municipal. Demà seran uns altres actes els que hi haurà a Gata: el Poblat de Nadal estarà en marxa amb un mercadet de Nadal a la Plaça Nova. Allí es presentarà el llibre de la Comissió de Festes 2013 que es diu: "Menjars i festa". Allí, les associacions altruïstes com Càrites, la mateixa comissió i altres grups, així com "Comerç de Gata" es faran presents. Inclús el Papa Noël també visitarà el Poblat de Nadal, que repetirà dissabte i diumenge.

I dissabte el colofó de la Setmana de la Música amb el concert que han preparat la banda i el cor de xiquets. Serà tot un espectacle vore a tanta gent interpretant. Dissabte també serà la inauguració oficial del betlem de la parròquia. Entre dissabte i diumenge serà la Campanya del Joguet a l'església. Molts i variats actes són els que es presenten aquest cap de setmana.

No oblidem l'art perquè a la sala d'exposicions s'inaugurarà dissabte 22 una exposició d'obres bidimensionals amb el títol de "Fum, fum, fum", que ha preparat l'Escola de Plàstica Experimental "Anotni Vives" de Gata. Estarà exposada fins el 4 de gener de 2013 i es podrà visitar de dimecres a diumenge de 19 a 21 hores al Casal de la Música.

A la imatge, l'anunci de l'arribada de Papa Noël a Gata.

0 comentarios