Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL GATER FRANCISCO PONS FONT I FAMÍLIA, que regenten una administració a València, validen el bolet guanyador de la Bonoloto (1.494.067 euros)

EL GATER FRANCISCO PONS FONT I FAMÍLIA, que regenten una administració a València, validen el bolet guanyador de la Bonoloto (1.494.067 euros)
L’alegria era immensa anit dilluns i 14 a l’administració nº 46 "Rojas Clemente" de València. Havia validat i per tant repartit a un únic acertant el pot de la Bonoloto. La notícia no deixaria de ser una més de la setmana o del mes, si no fora perque eixa administració està plena de gaters. La regenten FRANCISCO PONS FONT i la seua família -Merche, la seua dona i els seus fills Aarón i María-.
Han repartit per a un sol acertant la impressionant xifra de 1.494.067 euros.
Francisco em comenta com van viure el moment i com estan passant-ho, coincidint amb la setmana fallera: 
"Fa 3 anys vinguerem cap a València per començar un nou repte, després de veure’ns obligats a tancar la tenda de Movistar. Portem ací obrint cada dia amb l’esperança de donar una alegria als nostres clients, ja que esta feina és més reconfortant per la cara que fan els clients quan veuen un premi que pel benefici propi.
Sempre picant d’ací i d’allà, però sempre esperant un premi gran que alegrara aquest barri i als seus habitants. Anit a les 22.21 despres de sopar, quan em trobava amb el meu fill mirant la tele, vaig rebre un missatge de la delegació de loteries dient-me que el bolet guanyador del "Bote de la Bonoloto", havia sigut validat en la nostra administració. 
Un unic acertant acabava de guanyar 1.494.067 euros i clar, això va ser motiu d’alegria i un poc d’incredulitat al principi. En eixe moment començaren els missatges creuats entre família, amics, facebook... A hores d’ara seguim sense conéixer qui ha sigut l’agraciat o agraciada del premi. Pero des de primera hora del matí que han vingut a portar-nos el cartell anunciant el premi, el barri celebra per partida doble: la festa de les falles i l’alegria del premi repartit ací.
Resumint, després de 3 anys aquesta és la major alegria que ens emportem, el saber que algun dels nostres clients ha sigut agraciat amb aquest premi.
Foto de Francisco Pons Font.

De nou, uns gaters són col·laboradors de la sort, com ja ho foren la banda Unió Musical de Gata al 1987, com fa dos anys va ser la penya Amics del Cavall. En aquest cas a cent kilòmetres de casa, al Cap i Casal, a València.
FONT: Foto portada, la oficial facilitada per Francisco Pons Font per al reportatge. Dins, foto pujada al facebook per Francisco.

 

0 comentarios