Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL GRUP GATER "TREMP" TRAU EL SEU SEGON DISC, ZAINDU (Vídeo)

EL GRUP GATER "TREMP" TRAU EL SEU SEGON DISC, ZAINDU (Vídeo)

La presentació oficial del nou disc, divendres 1 de juliol, a Jesús Pobre

Ací teniu l’enllaç al vídeo (Youtube) de l’últim disc de Tremp: PUNXEU ACÍ

Conegueu massa als seus integrants, els joves gaters Paco Sirerol, Jaume Mulet, Joanvi Soler i Àlex Feliu. Es diuen TREMP i seguixen produïnt, creant. Ara ja tenen el segon disc al carrer. Es diu ZAINDU. Dissabte dia 25 de juny, el diari LEVANTE-EMV els dedicava un article a l’apartat en valencià de Panorama. Titulava el diari: "Zaindu, segon disc de Tremp" i al subtítol: "Les lletres i les cançons de la banda de Gata està ple d’influències britàniques amb moments més psicodèlics". A l’article es comenta: "La presentació oficial serà a la Marina, el pròxim divendres a Jesús Pobre, amb Mox Nox". Si voleu llegir l’article del diari, PUNXEU ACÍ.

També el diari digital comarcal MARINA PLAÇA publicava sobre la banda de Gata i la seua presentació del nou disc a Jesús Pobre despúsdemà divendres 1 de juliol.Titulava: "Presentació del nou disc de Tremp "Zaindu"+concert de Mox Nox-Jesús Pobre".

Tremp

FONTS: Foto i article Levante-EMV 25-6-2016. / Vídeo Youtube (Tremp). / Foto exterior Levante-EMV i foto interior Marina Plaça.

0 comentarios