Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ART AL VENT GATA 2021, XVIII EDICIÓ. Homenatge Pepa Caselles (I) -4 obres-

ART AL VENT GATA 2021, XVIII EDICIÓ. Homenatge Pepa Caselles (I) -4 obres-

Com cada any anem a fer un passeig virtual per totes les obres que conformen l’exposició d’art tèxtil de Gata, coneguda per tot arreu com ART AL VENT, que enguany 2021 alcança la majoria d’edat i ja està a la XVIII edició.

De hui dilluns 16 d’agost fins 5 setembre que serà la cloenda, mirarem per les balconades les peces de la mostra. Però, hui i demà ens fixem en set obres que constitueixen l’homenatge a la veterana artista PEPA CASELLES.

Al catàleg 2021, el director de l’exposició i mestre de l’Escola Experimental Josep Ginestar comenta: 

"La gran novetat d’enguany aportada per la Regidora de cultura, és el merescut homenatge que si li fa a la coneguda pintora de Gata PepaCaselles. No fa massa temps una selecció d’obres seues varen poder veure’s al prestigiós espai expositiu a la ciutat de València, Centre del Carme de Cultura Contemporània.

Àngels Soler, (la regidora de cultura de Gata) va manifestar, molt encertadament, la seua voluntat que l’actual convocatòria li retrà un homenatge. Aquest consisteix a exhibir algunes teles, que conserva l’autora d’altres participacions en la mostra d’Art al Vent. Aquestes obres estan al catàleg amb una separata, i al circuit expositiu amb unes cartel·les diferents de la resta del certamen."

Podeu veure hui quatre obres i demà tres que estan totes penjades en l’espai del carrer Duquessa d’Almodóvar des de l’Ajuntament fins la Plaça de l’Església.

PEÇA 1.- HOMENATGE PEPA CASELLES: ULLS. Tela tallada i llanes cosides ESPANYA 2014-ART AL VENT XI.

PEÇA 2.- HOMENATGE PEPA CASELLES: DITADES. Tela retallada, calat i empremtes dactilars amb acrílic. ESPANYA 2016-ART AL VENT XIII.

PEÇA 3.- HOMENATGE PEPA CASELLES: IMPRESSIONS. Rectangles de tela amb pintura acrílica cosits a la tela. ESPANYA 2019-ART AL VENT XVI.

PEÇA 4.- HOMENATGE PEPA CASELLES: S.T. Llana cosida sobre tela d’arpillera ESPANYA 2020-ART AL VENT XVII.

Demà continuació homenatge P.C., peces 5, 6 i 7.

FONTS: Catàleg i Cronista.

0 comentarios