Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

MIGUEL ÁNGEL SERRA, GUANYADOR ABSOLUT DEL RALLY FOTOGRÀFIC DE BAZA (Granada)

MIGUEL ÁNGEL SERRA, GUANYADOR ABSOLUT DEL RALLY FOTOGRÀFIC DE BAZA (Granada)

Serra també guanya per la millor foto de paisatge

Ha recollit el premi el seu company Vicente Soler, en ausència del guanyador

"El fotógrafo alicantino Miguel Ángel Serra gana el XVII Safari Fotográfico Parque Natural Sierra de Baza". Aixina titulava el diari digital "Baza Ideal.es" la notícia datada aquest migdia. Efectivament, segon primer premi en poc més de vint dies per al gater MIGUEL ÁNGEL SERRA I GALDÓN, del Fotoclub Forat de Gata. Serra ha estat el guanyador absolut de la XVII edició del Safari Fotogràfic "Parque Natural Sierra de Baza", que organitza la "Asociación Proyecto Sierra de Baza" i que s'ha celebrat aquest cap de setmana, dies 24, 25 i hui 26, en Baza (Granada) i el seu Parc Natural.
Miguel Ángel Serra ha conseguit 107,4 punts. El segon classificat, Francisco Rubia, ha fet 102,6 punts i el tercer premi ha estat per a Toni Sanchis, amb 94 punts, un clàssic guanyador del ralli fotogràfic gater.

Al lliurament de premis, ha recollit el seu el company de club també gater i participant, Vicente Soler, que comentava al seu facebook: "en ausencia de Miguel Ángel jo he tingurt el plaer de recollir en el seu nom els premis a la millor foto de paisatge i el de guanyador absoluto. Per a mi ha estat molt emocionant (figureu-se com deu de ser per al propi guanaydor), al igual que les continues mostres d'afecte i reconoixement cap a la seua persona. Felicitats CAMPIÓ."

Des del blog i en nom de tots els veïns de Gata també li done l'enhorabona a Serra, que s'ha fet, una vegada més, amb un premi fotogràfic i ja en van moltíssims.

A la fotografia de José Utrera, publicada en Baza Ideal.es Información Local, vegeu a Vicente Soler al mig, qui ha recollit el premi per Miguel Ángel Serra. Al seu costat té a Toni Sanchis.

FONT: Foto i text, José Utrera, Baza Ideal.es.

0 comentarios