Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ENQUESTA DE FESTES DE GATA 2013: més opinions...

ENQUESTA DE FESTES DE GATA 2013: més opinions...

La pose hui diumenge dia 11 pel matí, a l'espera de que s'hi ha més repetiré a la nit. Al blog arriba una opinió "anònima" que per la seua llargària la pose hui i aprofite per recordar-vos que podeu seguir opinant, bé pel blog bé pel facebook.

Esta és l'última opinió de "Anónimo":

1.- Llevar els bous pel matí: massa calor, poca gent, la majoria dormint i invertir eixos diners en millors conjunts de música.

 2.- Reduir les vesprades i nits de bous i a més d'invertir-ho en bons conjunts, sortejar cada descans del ball algun producte pel que mereixca la pena visitar la plaça nova (viatges, sopars, materal dels comerços del poble, etc.) 

3.- No solapar programacions, cosa que ja s'ha anomenat en esta enqüesta. 

4.- Llevar ja d'una volta per totes el sistema d'eleció de la reina, que ni és democràtic ni és res. Tothom sabem les barbaritats que es fan des de que s'arrepleguen els vots fins que arriben a mans del jurat. A més, totes les quintes deue tindre el mateix dret de poder sortir reines del seu poble. El sistema més just deu ser per sort, fora d'afavorir la bellesa o la popularitat de ningú, fins al punt de que ja es pot intuir quina serà la reina del 2014. Igualtat d'oportunitats per a totes, fora votacions estúpides i que ningú es creu. 

5.- Fora la cordà. El lloc on es fa no té sentit ni emoció, a més de les hores intempestives el dia abans de la festa major.

6.- Recuperar el dia de la "festa dels fadrins". Fa falta que els quintos s'ho curren només una miqueta durant tot l'any i ens proposen una festa fels fadrins com cal i com solia fer-se no fa massa anys. Menys pagar bous embolats i menys anar de senyorets a cars restaurants i nits loques a Benidorm amb la suor del treball dels pares.

Vos deixe l'enllaç als tres anteriors articles de les enquestes, que en total ja té 16 opinions:

http://cronistadegata.blogia.com/2013/080903-l-enquesta-de-les-festes-de-gata-2013-esta-animada.-seguiu-opinant.php.

http://cronistadegata.blogia.com/2013/080907-seguix-l-enquesta-de-les-festes-de-gata-2013-el-millor-i-el-no-tan-millor.php.

http://cronistadegata.blogia.com/2013/081004-com-va-l-enquesta-de-festes-.-el-millor-i-el-no-tan-millor..php.

SEGUIU OPINANT. GRÀCIES.

0 comentarios