Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ACTES: CONTES, CONCERT, MOTOS, CAMINATA I PAELLA GEGANT,...

ACTES: CONTES, CONCERT, MOTOS, CAMINATA I PAELLA GEGANT,...

Diumenge 23, la Volta a peu a Gata -segona prova del Circuit de la Marina Alta-

El cartell recull tres dels actes que es faran aquest cap de setmana a Gata, a més del cartell de la XVII Volta Popular a Gata que serà el diumenge pròxim 23 de març

Anem per parts: comencem divendres amb sessió doble a la biblioteca. El contacontes Félix Albo contarà per a tots els menuts a les 18 hores tots els contes que se li ocurrisquen. Dos hores més tard, a les 20 hores, ho farà per als més majors amb les seues "Yayerías".

Dissabte 15 es doblaran els actes. Mentre al llarg de tota la jornada el Motor Club Gata organitza el "NOYES CAMP" a l’antic camp de futbol, per la vesprada al Casal de la Música se celebrarà el CONCERT DEL MÚSIC, que tindrà dues sessions, a les 18.30 i 20.30 hores. la banda Unió Musical de Gata oferirà per segon any aquest concert, en el qual el músic serà el gran protagonista.

Diumenge 16, tornaran les motos al camp de futbol antic amb el mateix festival que el dia anterior. Per la muntanya faran la Iª CAMINATA i després una PAELLA GEGANT més de 50 persones, organitzada per la Comissió de festes la Font del Riu.

Finalment, cal anar ja anunciant que diumenge que ve, 23 de març, serà la cursa a Gata. Després de la primera jornada a Xàbia, li toca ara organitzar-la el Club Atletisme Gata.

0 comentarios