Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

IMATGES CURIOSES: EL RECTOR EN JOSÉ IGNACIO LLÓPEZ i el Sevilla C.F.

IMATGES CURIOSES: EL RECTOR EN JOSÉ IGNACIO LLÓPEZ i el Sevilla C.F.

El recordeu?. En José Ignacio Llópez, rector que va estar a la parròquia de Gata de Gorgos des d’octubre de 1997 a setembre de 2004, és l’actual director del col·legi d’òrfens de Sant Vicent Ferrer, que es troba a Sant Antoni de Benagéber (València). Fins allí es van desplaçar, aprofitant la seua visita copera, el president del Sevilla C.F. i alguns jugadors. A En José Ignacio li van donar una camiseta de l’equip hispalense i els xiquets va rebre regals.

LAS PROVINCIAS té un vídeo titulat: "El Sevilla F.C. con los niños de San Vte. Ferrer" del qual és autor Juan carlos Villena. En ell podeu veure a En José Ignacio Llópez a l’acte. Ací teniu l’enllaç: http://www.lasprovincias.es/videos/deportes/futbol/1367499830001-sevilla-ninos-vicente-ferrer.html.

L’espai de "Esports Nou" d’ahir a la segona edició de Noticies 9 de la Televisió Valenciana també es fa el reportatge al col·legi.

A la fotografia capturada del vídeo podeu observar el moment que comente.

2 comentarios

a -

Como tantos otros, no te parece?

e -

Una vez más vemos la labor que realiza este sacerdote, como bién lo supo hacerdurante los años que estuvo en Gata demostro que se hizo querer y ser querido..