Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PLAÇA PLENA...AMB L'ORQUESTRA "LA VIVA"

LA PLAÇA PLENA...AMB L'ORQUESTRA "LA VIVA"

Composició fotogràfica del ball d’anit, l’orquestra "La Viva".

Si parlaven l’altre dia de que el ball de la Plaça Nova estava buit i si van iniciar un debat al voltant de les barraques i cadafals, hui es pot dir que estava plena la plaça. És de justícia dir-ho en les dues situacions.

D’acord que les barraques fan festa, però no al sòl de la Plaça on es balla. D’acord que els cadafals fan festa, però festa de bous. I l’orquestra  d’anit tenia un alicient més que feia que la plaça estiguera mogudeta. Una de les cantants de l’orquestra era una veïna nostra, Verónica, i molta gent estava expectant i va anar a veure-la. Puix clar que si, calia recolzara en una actuació al seu poble.

Tot això i l’improvisat ball de disfresses de la nit, a càrrec dels utilitaris de les barraques -no oblideu est detall- va fer que la plaça presentara un molt bon aspecte.

Cal donar-li un notable a la comissió de festes 2011 que va voler repetir actuació de "La Viva", per què l’any passat 2010 ja es va acertar.

Aprofite per dir-vos que des de dilluns 8 d’agost encetaré l’enquesta de votació, per a posar allò que us ha agradat més i allò que no tant.

 

0 comentarios