Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

300 EMPRESES, 18 CANDIDATS, 9 FINALISTES...3 ESCOLLITS: III PREMI EMPRESA GATA 2016 ( II )

300 EMPRESES, 18 CANDIDATS, 9 FINALISTES...3 ESCOLLITS: III PREMI EMPRESA GATA 2016 ( II )

La gala de lliurament dels premis als guanyadors serà el 18 de novembre al Centre Polivalent Juvenil

 Gata té premi. Les seues empreses s’ho mereixen. Comerç de Gata, el CREAMA, la ADL, l’Ajuntament, el recolzament de la Conselleria, tots treballant a una per a que el xicotet comerç, els fabricants i empreses locals seguixquen la seua tasca desenvolupadora. Per això, ja s’ha arriba a la III edició del PREMI EMPRESA GATA 2016. De 300 empreses que té el municipi de Gata de Gorgos, s’ha presentat 18 candidats. La gala d’entrega de premis tindrà lloc el 18 de novembre de 2016 al Centre Polivalent Juvenil de Gata de Gorgos, a les 20.30 hores. Aquesta gala ja té els 9 finalistes distribuïts en 3 categories:

1. Premi a l’atenció i el servei, al que optaran ANA MODA, CARNISSERIA SILVESTRA, que enguany es convedrtix en centenària, i verdureria CA LA DATILERA.

2. Premi a la Imatge de l’establiment: LA BASSA HERBODIETÈTICA I REGAL, THOITI MOBILIARI i MOBLES ROSSI.

3. Premi a la millor Promoció del Municipi: BORONAT BICICLETES, FORN VIVES i PASTISSERIA LA PAU.

CONEGUEM UN POC MÉS ALS FINALISTES

FINALISTES PREMI A LA MILLOR ATENCIÓ I SERVEI 2016

ANA VESTIR MODA – TEXTIL CASA

img_4776

Ana Signes és continuadora del comerç familiar que 65 anys abans (1951) els seus iaios Vicente Signes i Pepica van iniciar com “Casa Visantet”, destacant per les col·leccions de teles d’estampats moderns. Un referent en el poble per les teles més noves de cada temporada, per la seua amabilitat i facilitats amb les persones d’escassos recursos en temps difícils. Al 1963, Vicente fill i Paca Mari, segueixen amb l’activitat com a “Cortinas Vicente Signes. S’incorpora la incipient demanda de teixits per a cortines, passant per la confecció e instal·lació.També cal destacar per novedos, el començament a nivell local i comarcal de la introducció de les bruses tradicionals festeres com a singular distintiu de penyes i quadrilles. 2006. Amb la tercera generació Ana continua amb el quefer de dècades i la il·lusió i repte diari dels nous temps, per a continuar mereixent la confiança dels clients. Per servei, facilitats en la compra, proximitat en el tracte, especial atenció en l’empaquetat de regal, exposant novetats en l’aparador, presentant les prendes rebudes en revistes especialitzades, passejant moda en les desfilades, assistint a les millors fires i seguint revistes del sector per a oferir novetats.

CARNISSERIA SILVESTRA

1l6b4113

La Carnisseria Xarcuteria Silvestra va ser fundada l’any 1916 i destaca per la seua selecció de carns i embotits casolans.
Aquesta casa desprèn tradició gràcies a les seues receptes ancestrals de sobrassada, botifarra, salsitxa, blanquet. I també ha sabut adaptar-se als nous temps amb un gran ventall de menjars casolans més d’acord amb el ritme de vida actual, com croquetes, cuixes farcides, hamburgueses i moltes més novetats que faran les delícies dels paladars més exigents.

CA LA DATILERA

juan-ca-la-datilera

Fruites i verdures fresques del dia. Juan és un fruiter que des de ben jove du dins la sang la passió pel servei i per oferir la millor qualitat als clients cada dia de l’any, sense falta. Ara podem trobar-lo a la seua nova tenda del carrer Signes amb més exposició de fuites i verdures que inclou també varietats exòtiques i tot allò que els seus clients li demanden.

 FINALISTES PREMI A LA IMATGE DE L’ESTABLIMENT 2016

LABASSA HERBODIETETICA I REGAL

la-bassa

Tes, productes ecològics, dietètics i regal. A la foto, Maria Rosa ens explica com el seu negoci gira entorn a la salut, a mantindre i millorar la salut de les persones a través de l’alimentació i les medicines naturals i teràpies alternatives. c/La Bassa 15.

THOITI MOBILIARIO.

1l6b4126

Botiga de mobles amb més d’una dècada d’antiguitat. La seua representació més estesa és la marca local POINT. Marca amb quasi 100 anys d’experiència en el sector del moble de rattan, molt representatiu de la població de Gata de Gorgos, que a posteriori es va actualitzar al rattan sintètic duent a terme magnífics dissenys del moble d’exterior coneguts mundialment. En Thoiti oferim tant moble d’exterior com d’interior, sempre amb atenció especial a la qualitat, disseny i funcionalitat. Gràcies a la nostra experiència en projectes podem oferir al client tota la nostra atenció i consells perquè la decoració no siga un impediment per a la creació de grans espais. Pot visitar-nos en: Crta. Ondara 7-9. Gata de Gorgos. Tlf: 965 757 395. Horari: 10:30-14:00/ 16.30-20:00.

 

MOBLES ROSSI

1l6b4075

En 1.980 va començar la nostra aventura empresarial, i seguim portant a la teua llar el confort, qualitat, garantia, confiança, seguretat i elegància de tots els nostres mobles i articles de decoració. MOBLES ROSSI situat a Gata de Gorgos (Alacant), ofereix idees simples i senzilles per a fer més agradable la vida dels nostres clients, amb una selecció dels millors models en venda de moble modern, clàssic, rústic, juvenil, sofàs i decoració.

FINALISTES PREMI A LA MILLOR PROMOCIÓ DEL MUNICIPI 2016

BORONAT BICICLETES

1l6b4103

Som la teua tenda especialitzada en ciclisme des de 1986. Realitzem reparacions a tot tipus de bicicletes. Tenim accessoris de les millors marques. I sobretot, tractem als nostres clients com a amics. Som una empresa familiar. Amb diverses dècades d’experiència a les nostres esquenes, segur que podem solucionar qualsevol problema que tingues en la teua màquina. Segur que podem vestir-la com ella es mereix.

FORN VIVES

1l6b4091

Forn Vives és una panaderia i pastisseria tradicional la qual va obrir les portes vora el  1940 i  ha anat passant de generació  en generació. En aquest forn realitzem pa artesanal i tot tipus de coques, a més, elaborem pastes per a bodes, baptismes, comunions i qualssevol altre esdeveniment. Per Nadal oferim una gran varietat de dolços típics, des de pastissos fins al Roscó de Reis. La nostra especialitat és la Mona de Pasqua i el Pa Socarrat, els quals ha costat anys d’elaboració per aconseguir aquesta recepta màgica que tan agrada a grans i menuts. Com ja sabeu ens podeu trobar al Carrer Duquessa d’Almodóvar número  11, telèfon 965.756.302.

PASTISSERIA LA PAU

1l6b4140

Pastisseria, caterings, esdeveniments i racó gastronòmic cada diumenge al mercat del Riurau a Jesus Pobre. C/ La Pau 29, Gata. 965 75 71 65.

FONT: www.premiempresagata.org.

 

 

 

0 comentarios