Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA SERÀ LA IMATGE DEL CUPÓ DE L'ONCE EL DIMARTS 8 DE FEBRER.

GATA SERÀ LA IMATGE DEL CUPÓ DE L'ONCE EL DIMARTS 8 DE FEBRER.

La població de Gata serà, el proper dimarts 8 de febrer, la imatge dels cupons de la ONCE que es vendran en tot el territori nacional. Així s’ha donat a conéixer aquest migdia en roda de premsa al saló de sessions de l’Ajuntament, en la qual han participat l’alcaldessa de Gata, Ana María Soler; el director administratiu d’Alacant, Salvador Galvañ, i el director de l’Agencia ONCE de Dénia, Vicente Català.

Galvañ lliurà a l’alcaldessa las plaques d’impressió, que han fet possible aquesta tirada a nivell nacional i explicà que, els 5 milions de cupons amb la imatge de Gata que s’han editat, es poden adquirir desde hui mateix en els més de 21.000 venedors i 3.500 quioscs de venda d’Espanya.

També destacà Galvañ que Gata es un dels 14 pobles de la província d’Alacant que eixiran al llarg del mes de febrer als cupons.

Finalment, animà a tots els veïns a comprar el cupó el pròxim dimarts 8 de febrer no sols per a temptar a la sort per si toca, sinò també perquè comprant es col·labora “amb la gran tasca social que fa ONCE a través del cupó”.

L’alcaldessa destacà l’honor que és per al municipi que l’organització hagi pensat en Gata per a ser la imatge, per a la col·laboració que suposa amb la ONCE i per la difusió en l’àmbit nacional que es reatlizarà del poble a través dels cupons.

Resenyar que la vinyeta mostra el dibuix de dos treballadores de la llata fent les típiques barxes, símbol artesanal de la població. A més, en la lectura es pot veure: "Ayuntamiento de Gata de Gorgos. Comunidad Valenciana. Provincia: Alicante. Población: 6.291 h. Superficie (km2): 20,3."

A la imatge, el moment de la presentació del cupó a l’Ajuntament.

FONT: Text i imatge: Gabinet de premsa, Ajuntament de Gata. 

1 comentario

Anónimo -

Em sembla fabulós i sento molt d'orgull en que la imatge de Gata surti per tot el territori de l'estat mitjançant el cupó de l'once. Es la màxima aspiració a la que podem arribar els gaters. A veure si així ens donem a conèixer perquè vinguen des de tots els punts del territori a fer turisme a Gata, ens estampen una bona limosneta i així l'ajuntament puga pagar tots els deutes que té, que no son pocs. S'ha acabat la ruïna, xé!!!