Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA: DEMÀ DIA 15 (12.00 H.) COMENÇARÀ LA LEGISLATURA MUNICIPAL 2019-2023. PACTE DE GOVERN JA ANUNCIAT: COMPROMÍS-PSOE. QUI SÓN ELS/LES REGIDORS/REGIDORES QUE ENTREN?

GATA: DEMÀ DIA 15 (12.00 H.) COMENÇARÀ LA LEGISLATURA MUNICIPAL 2019-2023. PACTE DE GOVERN JA ANUNCIAT: COMPROMÍS-PSOE. QUI SÓN ELS/LES REGIDORS/REGIDORES QUE ENTREN?

Demà dissabte dia 15 a les 12 hores del migdia se celebrarà el plenari extraordinari d’investidura en primera convocatòria. Es formarà primer la Mesa d’edat, amb el/la regidor/a més jove i amb el/la més major. Els/les 13 candidats/tes electes juraran o prometeran el càrrec i després es procedirà a la votació del nou alcalde, amb els ja 13 regidors/es.

Però, coneguem a tots/totes els/les regidors/regidores que entren a la Corporació en aquesta legislatura 2019-2023?. Està clar que entra saba nova i jove, que aportarà noves idees, nous conceptes, nous coneixements a la corporació, barrejats amb regidors i regidores ja experimentats/des.

S’arriba al plenari d’investidura amb un pacte de govern anunciat: Compromís (4) i PSOE (3). PP, malgrat a ser la llista més votada i tindre 6 regidors/regidores, estarà a l’oposició. Entren cares noves i joves:

Del Pacte anunciat:

4 COMPROMÍS: 

- Es nou el candidat a l’alcaldia, JOSEP FRANCESC SIGNES COSTA. A la llista de les eleccions de 1995 de UPV-BN, que liderava Jaume Salvador Costa Caselles, Signes anava el número 8.

- Procedent de l’anterior legislatura i de l’equip de govern anterior, com a tinenta d’alcalde, ÀNGELS SOLER FORNÉS.

- També de l’anterior legislatura i de l’equip de govern, TONI ARABÍ ARABÍ.

- Es nova, la jove candidata electa NEUS MULET MULET.

3 PSOE:

- De dos anteriors legislatures: TONI SIGNES COSTA.

- També de dos anteriors legislatures, JOANVI VALLÉS ROSELLÓ.

- D’una anterior legislatura, PEPE JUAN MULET SOLER.

A la oposició,

6 PP:

- De dos anteriors legislatures i anteriorment alcaldessa, MAITE SIGNES CASELLES.

- De dos anteriors legislatures, JUAN PEDRÓS TALÉNS.

- També de dos anteriors legislatures, GUILLERMO CHOLBI SART.

- És nova, MAITE MESTRE TUR.

- És nou el més jove dels tretze, LUIS BLASCO BLASCO.

- És nova i única independent: VANESA CASTILLO TORRES.

0 comentarios