Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

HUI JUGA EL PARTIT AJORNAT EL GORGOS A POLOP. EMPAT DEL GORGOS JUVENIL (1-1)

HUI JUGA EL PARTIT AJORNAT EL GORGOS A POLOP. EMPAT DEL GORGOS JUVENIL (1-1)

(PODEU MIRAR LES FOTOS DE JAIME FORNÉS "BLANQUET" DEL PARTIT DEL JUVENIL, CD PEDREGUER- GORGOS CF. PUNXEU ACÍ)

Repassem hui l’actualitat del GORGOS C.F.

Primer, els partits jugats el cap de setmana passat, que van ser dos, ja que va ser ajornat el del primer equip que jugava a Polop.

El GORGOS CADET va tornar a caure i per golejada. 6-0, front al Hércules CF SAD grup C. Està al lloc 14é a la quarta jornada. 2 gols a favor i 10 en contra. El GORGOS JUVENIL va obtindre un meritori empat front al CD Pedreguer. 1-1 va ser el resultat de la jornada 6ena. Marcava al minut 10 Áxel Fdo.; al 55 empatava Carles. L’Alfàs del Pi és primer del grup; segon és Pedreguer i el 3r es posa el GORGOS. Té 10 punts dels 4 partits jugats. 15 gols a favor i 8 en contra.

Hui partit ajornat (20.45 hores) a Polop, primer equip

El partit pendent que va ser ajornat de la 4a jornada del primer equip del Gorgos es juga hui dimecres 11 a les 20.45: POLOP-GORGOS.

Comencen la lliga els equips infantil (1) i alevins (2)

Este cap de setmana, dies 14 i 15, comença la temporada per als equips Infantil “A”, Alevi “A” i Alevi “B” del Gorgos CF. L’infantil jugarà el seu partit a La Nucía dissabte 14 a les 12 del migdia. El Benjami “A” el fara la pròxima setmana. Jugarà a casa. Podeu consultar els horaris i resultats a la seccio “Resultats” de la web del Gorgos CF.

A la fotografia, el Gorgos juvenil, al·lineació que va jugar contra el Pedreguer. (Foto J.F."Blanquet")

FONTS: FFCV, Jaime Fornes (foto) i Gorgos CF.

0 comentarios