Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

INAUGURADA AQUEST MATÍ LA FIRA GATA AL CARRER 2014 ( I )

INAUGURADA AQUEST MATÍ LA FIRA GATA AL CARRER 2014 ( I )

ÀLBUM DE LA INAUGURACIÓ I LA FIRA "GATA AL CARRER 2014" ( I )

Aquest matí, a les 11,30 hores, s’ha fet la inauguració oficial de la FIRA GATA AL CARRER 2014. Com estava previst, han estat convidats, la directora general d’Empreses Agroalimentàries, Marta Valsangiacomo i el diputal provincial de Cultura i alcalde de Benissa, Juan Bautista Roselló Tent. A més, estaven presents en la inauguració, la corporació municipal, alcaldes de pobles veïns, com Beniarbeig, Jesús Pobre, Xaló i Llíber, així com els diputats de Compromís Joan Baldoví i Enric Morera.

Els parlaments, que sols han fet el president de Comerç Gata, Vicent Fornés, i l’alcaldessa de Gata, Maite Signes, han coincidit en ressenyar el màxim esforç realitzat per part dels comerciants per a muntar la fira, l’onzena edició, en temps de crisi. També han comentat l’edició d’una guia de comerç, feta des de l’àrea i l’alcaldessa ha fet notar la presència de la plaqueta del Parpalló com a estrella invitada de la Fira.

La comitiva oficial ha recorregut tots els estands, barraques, llocs, comerços immersos dins del recorregut de la Fira, saludant a tots els expositors. L’itinerari ha sigut distint a altres anys, ja que s’ha inaugurat des de la Plaça de l’Església i després s’han dirigit pel carrer Signes a la Plaça Nova, carrer Constitució, Doctor Gómez Ferrer, carrer La Bassa i Duquessa d’Almodóvar.

    Foto de Cronista de Gata.
    Foto de Cronista de Gata.
    Foto de Cronista de Gata.
    Foto de Cronista de Gata.

Al llarg de la vesprada i demà tot el dia, aniré posant-vos alguna fotografia curiosa, algun àlbum més i més informació sobre la FIRA GATA AL CARRER 2014. Altres fotos, facebook. Foto Kbas: Pablo Mulet.

0 comentarios