Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

L'ALCALDESSA ÉS NOTÍCIA A LA PREMSA ( III ) -Hui 25 dissabte-

L'ALCALDESSA ÉS NOTÍCIA A LA PREMSA ( III ) -Hui 25 dissabte-

Els diaris CANFALI MARINA ALTA, INFORMACIÓN d’Alacant, LEVANTE-EMV i LAS PROVINCIAS (La Marina) seguixen amb la notícia de la setmana, a nivell polític de Gata: el sou de l’alcaldessa. Al Canfali també inclou la resta del primer plenari.

Us pose els titulars i el que diuen cadascun d’ells així com els enllaços:

CANFALI MARINA ALTA, edició de hui dissabte: "COMARCA: PSPV I BLOC IMPOSEN AL GOVERN DE GATA UNA REBAIXA DEL 31,5% EN LES DESPESES A REGIDORS I PARTITS". Al subtítol: "L’alcaldessa s’inscriu a l’INEM davant l’intent de l’oposició de reduir-li el sou als 1.000 euros." (Podeu adquirir el diari en paper o consultar-ho en digital).

INFORMACIÓ d’Alacant: Un article que signa A.P.F. titula: "LA ALCALDESA DE GATA DICE QUE YA ES UNA MÁS DE LOS CINCO MILLONES DE PARADOS". Al subtítol: "Ana María Soler ha perdido la dedicación exclusiva y sólo disponía de 15 días para apuntarse al desempleo". A la fotografia: "La alcaldesa, en la oficina del Inem.  Información". Aquest és l’enllaç: http://www.diarioinformacion.com/marina-alta/2011/06/25/alcaldesa-gata-dice-cinco-millones-parados/1142307.html.

LEVANTE-EMV porta el mateix article que INFORMACIÓN.

Finalment, LAS PROVINCIAS-La Marina: L’article de Carlos López titula: "LA ALCALDESA DE GATA COBRARÁ DEL PARO A LA ESPERA DE PACTAR CON LA OPOSICIÓN". Al subtítol: "La popular Ana María Soler presidió ayer la primera junta de gobierno local, tras inscribirse en el Servef y pedir la prestación". Al peu de la fotografia de Tino Calvo, que reproduïsc al blog posa: "Ana María Soler, alcaldesa de Gata, ayer, en la puerta de la oficina del Servef en Dénia". Podeu trobar l’enllaç digital: http://www.lasprovincias.es/v/20110625/marina/alcaldesa-gata-cobrara-paro-20110625.html.

Afegisc l’enllaç al vídeo de YOUTUBE que em facilita el fidel usuari del blog JJ, al qual li ho agraïsc, sobre el mateix tema. El vídeo està publicat per l’Agencia Europapress.es ahir mateix dia 24/6/2011 i dura 1 minut i 49 segons. Porta per títol: "ALCALDESSA SUSPENDIDA DE SUELDO SE APUNTA AL PARO". Podeu veure’l punxant ací: http://www.youtube.com/watch?v=0pg_ofJIc-o.

FONTS: Els diaris i l’agència de notícies anomenats ja a l’article. Fotografia: Tino Clavo (LP).

2 comentarios

CRONISTA DE GATA -

Hola, JJ:
Gràcies per facilitar aquest vídeo d'Europapress.es. Com sempre tan fidel al CRONISTA. Ho afegisc a la llarga informació d'aquesta article per a coneixement de tots en general.

JJ -

http://www.youtube.com/watch?v=0pg_ofJIc-o