Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

L'ALCALDESSA ÉS NOTÍCIA A LA PREMSA ( II ) -Ahir divendres 24-

Seguixen els mitjans de comunicació parlant del sou de l’alcaldessa. Us pose les notícies d’ahir divendres dia 24, Sant Joan:
 
La decisió de l’alcaldessa d’apuntarse a l’atur ("paro") i la repercusió que està tenint aquesta notícia fa que es complique la feina per alguns mitjans. Fins a Tele5 al programa de María Teresa Campos ha arribat al pareixer la notícia, pel que hem sabut, i també a Canal 9 TVV.
Encara cueja el tema a la premsa amb les respostes de l’oposició incloses.

LAS PROVINCIAS (diari en el qual he col·laborat més de quinze anys, però que ara ja no ho faig) a la secció de la Marina portava ahir divendres 24 un reportatge ampli del tema, amb entrevista inclosa del periodista Carlos López. A la portada del diari es podia llegir: "GATA DE GORGOS. PSPV Y BLOC PONEN UN SUELDO DE 25 EUROS AL DÍA A LA ALCALDESA". A la fulla 16 era eixe el titular. Al subtítol deia: "La oposición está dispuesta a negociar con la munícipe del PP pero asegura que el Consistorio tiene una deuda de casi 4 millones de euros". A un "ladillo" deia: "Ana María Soler ya está apuntada en las listas del paro de Gata". La foto que il·lustrava el reportatge estava feta al despatx d’Alcaldia i al seu peu deia: "La alcaldesa de Gata, Ana Mª Soler muestra los documentos de su inscripción en el paro".
 
La resposta de l’oposició, i més concretament del PSPV, la trobavem al LEVANTE-EMV a la fulla de la Marina Alta. El títol: "ACUSAN A LA ALCALDESA DE GATA DE HACER TEATRO AL APUNTARSE AL PARO". Tot l’article eren declaracions del PSPV.

També EL PAÍS en la seua edició de COMUNIDAD VALENCIANA escrivia sobre el tema. A la pàgina 5 de la Comunidad Valenciana titulava: LA ALCALDESA DE GATA DE GORGOS SE APUNTA HOY A LA LISTA DEL PARO. Signava l’article A.Balaguer, Alicante.

 

0 comentarios