Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

L’AJUNTAMENT APROVA ELS PRESSUPOSTS MUNICIPALS 2012: 4.236.842,27 euros ( I )

L’AJUNTAMENT APROVA ELS PRESSUPOSTS MUNICIPALS 2012: 4.236.842,27 euros ( I )

Amb els vots a favor del PP (6) i l’abstenció del PSOE (4) i Compromís-Bloc (2)

Hui, estranyament, ja porta publicat el diari LAS PROVINCIAS -quan es van aprovar a les 21 hores-, el plenari extraordinari i urgent d’aprovació del Pressupost Municipal 2012 de l’Ajuntament de Gata de Gorgos. Al diari el titular de l’article de Carlos López és: "Gata tendrá 4,2 millones de euros de presupuesto en 2012". Podeu completar tota la informació a aquest enllaç: http://www.lasprovincias.es/v/20111220/marina/gata-tendra-millones-euros-20111220.html.

Jo si vaig estar al plenari en el qual es va debatir com passaria l’any de crisi, d’apurs i de dificultats, l’ajuntament gater. Llàstima que sol hi haguera tres persones de públic al plenari dels pressuposts.

Maties Monfort, portaveu de Compromís-Bloc va dir que era un pressupost "molt optimiste" i l’abstenció del seu grup (mancava una regidora al ple) era per coherència, per no fer mal al poble, donada la situació que patim. També digué Monfort que faria el seu grup una "vigilància escrupulosa" i es comprometien a "no deixar-ne passar ni una".

Va parlar explicant els pressuposts Vicent Pineda del PSOE. Va dir que no eren realiste i es recaudaria per a pagar sols despeses. Seguint el mateix criteri que Compromís anaven a abstindre´s. Vicent Font, portaveu del PSOE, era més pesimiste.

El regidor d’Hisenda Guillermo Llobell va explicar els detalls de les baixades del pressupost i va asseverar que "hui comença una carrera d’obstacles", referint-se a ahir. Hi ha que executar bé el pressupost i totes les regidories portarien eixe control. El pressupost -digué Cholbi- era realista a partir dels ingressos que anaven a tindre.

Finalment, l’alcaldessa Ana María Soler (PP) va donar reiteradament les gràcies a l’oposició (PSOE i Compromís-Bloc), perquè eren uns pressuposts treballats per tota la Corporació. Va agraïr la col·laboració.

(A la següent entrada el detall en xifres de tot el pressupost municipal de Gata de Gorgos per a 2012)

A la fotografia, un moment d’un anterior plenari d’aquesta legislatura.

FONT: Plenari dels pressuposts, 19-12-2011.

0 comentarios