Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FESTES A SANTA CECÍLIA 2014: Banda juvenil i banda de Gata (1)

FESTES A SANTA CECÍLIA 2014: Banda juvenil i banda de Gata (1)

El passat divendres, 21 de novembre, la Banda Juvenil i la Banda Unió Musical de Gata van oferir un espectacular concert en honor a Santa Cecília. Les nostres bandes, com en cada actuació que ofereixen, van mostrar el seu saber fer i van demostrar una volta més la seua gran profesionalitat.
L’acte va ser, a més, l’estrena dels nous músics a les dos bandes. A més, l’alcaldessa de Gata, Maite Signes, i el regidor de cultura, Juan Pedrós, van fer entrega al president de la Banda, Vicent Signes, d’un nou instrument, un fagot, comprat per l’Ajuntament de Gata i la Banda.
Des de l’Ajuntament de Gata es va felicitar a totes les associacions i grups musicals del nostre poble per la seua festa i els animaven a seguir gaudint de la música. Ells són mantenedors i transmissors de gran part de la nostra cultura.

Concert de Sta.Cecilia 2014

 

Foto de Ajuntament Gata de Gorgos.

 

Per la seua banda, Vicent Signes Signes, com a president de la Unió Musical de Gata, felicitava també als músics públicament per mig del facebook de la banda: "Vull felicitar a tots els músics de la Banda Unió Musical de Gata i de la banda juvenil aixina com als seus directors Joan Valentí Gimenez i Felipe Fuertes pel magnífic concert que ens vau oferir el passat divendres en honor a la nostra patrona Sta Cecilia. Agrair als socis que vau omplir el casal, una vegada més es va quedar menut, als comerços i empreses col·laboradores i a tots els veïns del poble que esta recolzant-nos tot l’any , tot i que siga només assomant el cabet per la porta de casa quan sentiu passar a la banda.
Felicitar a tota la junta directiva per l’organització de tots els actes d’aquests dies i agrair a l’ajuntament el fet d’entendre que la nostra banda està lligada a la història cultural del poble i animar-los a que continuen recolzant-la per a continuar molts anys més fent banda, fent poble i fent història."

FONT: Fotos, Ajuntament Gata i Banda Gata.

0 comentarios