Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

VISITA DEL PRESIDENT DE LA DIPUTACIÓ, JOAQUÍN RIPOLL, A GATA ( I )

VISITA DEL PRESIDENT DE LA DIPUTACIÓ, JOAQUÍN RIPOLL, A GATA ( I )

( I ) Inauguració adequació parc Raval i oficina residents.

PER A VEURE AMPLIADES LES FOTOGRAFIES, PUNXEU:

1.- Foto superior esquerra. 2.- Foto superior dreta. 3.- Foto inferior esquerra. 4.- Foto inferior dreta.

El President de la Diputació d’Alacant, Joaquín Ripoll, ha visitat aquest matí la població de Gata. Acompanyat de l’Alcaldessa de Gata, Ana María Soler, diputats, alcaldes d’Ondara, Xàbia i Benigembla, regidors comarcals i locals, ha inaugurat l’adequació del parc del Raval, l’Oficina de Residents i la intervenció que s’ha realitzat a la carretera de Jesús Pobre.

 La primera parada ha estat l’Oficina d’atenció als Residents on Ripoll ha destacat que , malgrat a ser infraestructures de poca inversió, són de gran importància per què ajuden a la integració dels residents estrangers, comunitaris o no, de la nostra província.

Per la seua part, Ana María Soler ha agraït als voluntaris que gestionen la oficina. La seua tasca que fan d’assessorament i traducció, així com a la Diputació Provincial que facilita cursos, xerrades i excursions per a residents.

Seguidament, s’han desplaçat al parc del Raval on s’ha realitzat l’obra d’adequació i millora de la zona verda, després que les fortes pluges de 2007 afectaren a l’estat del parc. L’actuació, amb un pressupost de 58.000 euros subvencionats al 100% per l’organisme provincial, s’ha centrat en condicionar el terreny, crear noves zones de joc infantil, adequar vials i accessos, millores en l’enjardinament i dotació de mobiliari com faroles i bancs.

FONTS: Text, Gabinet de premsa, Ajuntament de Gata. FOTOS: Vero Vives.

 

0 comentarios