Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.755, la del dia 5/2/2015-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.755, la del dia 5/2/2015-

Vaig recuperant fotografies. Aquesta és de la col·lecció que té i puja al facebook l’amic Paco Moncho. Personalitats de Gata dels anys 60. Comenta Moncho, al respecte de la foto que és propietat de Anita Mulet: "Hui vos pose una foto de finals dels 50 o principis dels 60. Crec que es el "HOGAR DEL CAMARADA", bar que estava baix de casa Pepe "Catxo", al carrer Gómez Ferrer, cantonada amb carrer Pare Mulet".

Es veu clar que el primer per l’esquerra -mirant la foto- és Juan Bautista Pons Leyda (l’estanquer). Després asomava el cap Pedro Pineda, que treballava a l’ajuntament. Per darrere mira a la càmera Don Julián Monfort, que fou metge i alcalde. Del fons fins la xica que servix no es reconeixen bé. La xica comentaven que era Rosita, la perruquera del carrer Xaló.

Seguint pel costat dret, sempre mirant la foto, està Ernesto Monfort, el dentista. A continuació cap avant, Paco "Tender". Després, el que també sigué alcalde Vicente Mulet "paresant". A continuació Pedro Frasés. Després està el banquer pare de Mateo; el segon que portava boina estava per reconéixer bé i també el primer.

Comenta Daniel Signes Pedrós: "Crec que el home de boina es el meu huelo que esta al costat del pare de mateo.Si no mos anganyem mamare i mon tio creuen que es ell. gracies. Vicente Pedrós (Parra)".

FONT: Foto propietat de Anita Mulet Marcos, aportada i pujada al facebook per Paco Moncho.

0 comentarios