Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ENS HA DEIXAT JUAN ANTONIO MARTÍ (propietari de Persitold) -D.E.P.-

ENS HA DEIXAT JUAN ANTONIO MARTÍ (propietari de Persitold) -D.E.P.-

Un nou colp el que sentim els gaters d’una persona jove i coneguda. Ens ha deixat, després d’una ràpida malaltia greu, JUAN ANTONIO MARTÍ PEDRÓS, conegut per tots com Martí. També el coneixien per ser el propietari de Persitold. Tenia 43 anys d’edat. Era costum veure’l sempre a l’empresa i una de les seues aficions era l’atletisme. Era membre del Club Atletisme Gata.

El meu condol, des del blog, als pares, germanes i resta de família. El vetlatori es troba a casa dels seus pares, a l’Avinguda Marina Alta, 156, de Gata. El soterrament es farà demà a les 18 hores, a l’església del poble. DESCANSE EN PAU Juan Antonio. 

Els seus amics de la Penya festera "Al Ganao" manifestaven així la pèrdua: "Bon viatge amic. S’adorm el cos, reeviscola la llum. Per sempre".

Des del Club d'Atletisme Gata, del qual era soci, anunciaven al facebook: "El Club d'Atletisme Gata volem donar el nostre condol a la família i amics per la pèrdua de “Martí”, soci i corredor del club. Que continues fent kilòmetres allà on estigues, sempre amb el teu somriure!"

FONTS: Foto facilitada per la seua germana Pepa i foto pujada pel Club Atletisme Gata.

0 comentarios