Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

HUI, DIA 27, TERCER DIA DE FESTES DE GATA: Primera entrà clàssica...

HUI, DIA 27, TERCER DIA DE FESTES DE GATA: Primera entrà clàssica...

(ÀLBUM DE L’ENTRADA DE BOUS MATINERA I ACTUACIÓ TAURINA, diumenge 27-7-2014)

Matinal bouera típica. La primera entrà de bous sempre és diumenge a les 8 del matí. A l’àlbum teniu algunes imatges de la mateixa i actuacions de vaquetes i un bou. Repassem el programa de hui, diumenge, tercer dia de festes:

DIUMENGE 27 DE JULIOL - DIA DE LES INAUGURACIONS

7’00 h. Primera “despertà” de festes a càrrec dels quintos 2014.

8’00 h. Primera entrada de bous de la Ramaderia La Paloma, acte seguit solta de vaques i un bou a càrrec de la Ramaderia Els Coves.

En finalitzar les vaques hi haurà esmorzar popular al carrer Sant Miquel amb repartiment de coques i cervesa per a tots a càrrec de la Comissió de Festes 2014.

12’00 h. Solta de vaques i un bou a càrrec de la Ramaderia Ifach.

18’00 h. Concentració al carrer La Pau per a participar en la inauguració del “corro”. Recordeu que s’ha de venir vestit per a l’ocasió.

18’30 h. Inauguració oficial del “corro” amb la participació de la quintà 2014 acompanyats per quintets infantils, comissió de festes i tots els veïns que estiguen dispostos a passar-ho bé. Anirem acompanyats per música en viu.

19’15 h. Segona entrada de bous a càrrec de la ramaderia Fernando Machancoses .

19’30 h. Concurs de vaques i bou de la ramaderia La Paloma.

22’00 h. Inauguració oficial de les barraques i casals. Hui a la Plaça Nova tots vestits de blanc, fem FESTA EIVISSENCA. Hi haurà vi patrocinat per la Cooperativa Virgen Pobre de Xaló.

23’00 h. Ball a la plaça Nova amb l’orquestra ZEPELING. I com que la calor apreta... tindrem “mojito a gogó”(fins acabar existències).En el ratet de descans del ball es coneixerà el premi a la barraca millor decorada.

01’30 h. Solta de vaques i bou embolat a càrrec de la ramaderia Jose Vte Machancoses.

A la imatge, un moment de l’entrada de hui.

0 comentarios