Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.152, la de hui dia 11/6-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.152, la de hui dia 11/6-
(PODEU FER MÉS GRAN LA FOTO, PUNXANT ACÍ)
 
Per fi actualitze la sèrie tan estimada pels gaters, la de les fotos antigues. Carles Mulet ens porta una fotografia d’un paisatge gater que tots tindríem que estimar, les vistes des de les nostres muntanyes.
La va publicar al seu blog Nausica el mateix dia que l’anterior que us he posat. Deixem que ell explique la foto:
 
"...una altra feta des de l’enforcadura que formen els Serrillars i el Tossal Gros, on es pot veure bona part del perfil del meu poble, Gata, allà davall i la sil·lueta esfumada del Montgó cloent l’horitzó. Recorde perfectament l’empinada i agoserada excursió muntanya amunt per dins la garriga o per l’agrest torrentera del barranc, duent la preciada càmera (que, de ben segur, havia tret de casa d’amagat, o sense dir on anava) per fixar sobre el paper aquelles imatges muntanyenques que suposaven - per a aquell xiquet que accedia a l’adolescència - un dels paisatges més potents del seu poble".
 
Encara que no han canviats les formes per aquesta fotografia, aquell blanc i negre de les fotos li donava un aspecte antic i de record. A més, està feta a finals dels anys 60 del segle XX, pel que ell comenta.
 
FONT: Nausica, blog de Carles Mulet.

0 comentarios