Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.298, la del dia 5/11-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.298, la del dia 5/11-

Vaig arribant a la xifra de 1.300 fotografies, altres tants dies de posar-ne una a una. Però ara, al llarg d'una temporada he decidit doblar la quantitat -cada dia en seran dues fotografies- perquè crec que a la gent li agrada i mentre n'hi haja aniré posant-ne d'ací i d'allà, gràcies als bons amics que faciliten les imatges en col·leccions o que les penjen a la xarxa social del facebook.

Mentre acabe aquestes tres de hui que donaran ja pas a demà les fotografies doblades, us presente aquesta fotografia. És de la col·lecció de Paco Moncho i ve a conte de la sèrie del cinema local que tenia entre mans aquests dies. Perquè?. El conjunt que Paco posa al facebook i al seu àlbum de fotografies antigues es deia LOS WALTERS. Moncho la considera una foto molt potent dels anys 60 del segle XX. Es un conjunt de música de l'època. La particularitat, que eren de Gata. L'escenari era el Cinema Avenida, dalt d'un quartet que havia de guardar trastos. Aquest cinema estava a la Carretera, on ara son els edificis del Bar Argentino" -diu Paco. En realitat, precisament ahí acabava el espai del cinema, al Bar Argentino. Eren els pissos d'abans.

I qui eren els personatges que tocaven a l'orquestra?. D'esquerra a dreta mirant la foto teniu a Ernesto Coloma (a la guitarra); Diego, al que apodaven "el Moro" a la veu cantant; Pepe Juan a la bateria; davant Pedro Pineda, a l'altra guitarra i Juan "el Franceset" a l'acordió.

FONT: Fotografia de l'àlbum de fotos antigues de Paco Moncho, pujada al facebook.

0 comentarios