Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PORRA ELECTORAL DE GATA ES TANCARÀ AQUESTA NIT. DEMÀ LA NIT S’ELIMINARAN TOTS ELS ARTICLES DE LA MATEIXA.

LA PORRA ELECTORAL DE GATA ES TANCARÀ AQUESTA NIT. DEMÀ LA NIT S’ELIMINARAN TOTS ELS ARTICLES DE LA MATEIXA.

JA HEM PASSAT EL DEBAT, LA GENT JA HA OPINAT I MOLT, HAN VOTAT I MOLT. Si ahir vos deia que dimecres dia 20 a la mitjanit acabaria la "porra electoral", hui -sentint-ho molt- tinc que dir que acabaré aquesta mitjanit i demà dimecres per la nit esborraré tot el que fa referència a la porra i els comentaris, per a deixar lliure la conciència "votadora" de cadascú i no influir.

A més, tinc el mateix criteri que una de les persones que feien el comentari molt acertat de que la "porra" estava anant-se’n de mare, com diríem. Molta gent vota a minuts seguits per votar sense parar i no estem fent-ho amb responsabilitat. També s’han produit resultats desficaçats i impensables, que vosaltres mateixa podeu comprovar als resultats i distribució, perquè estan tots els que heu dit.

Per això aquesta serà el penultim article sobre la "porra electoral", hores abans de tancar-la.

Cal dir que des de la nit passada a hui s’han fet 46 votacions, massa en tan poc temps. Malgrat això podeu seguir fent comentaris sobre com vau trobar el debat, que ja n’hi ha comentaris al mateix temps que votacions, i sobre les eleccions, però la "porra" es tancarà, torne a repetir, a la mitjanit de hui i demà a la mitjanit eliminaré tot sobre les porres. Gràcies.

Resultats i distribució de tots els participants, amb els 49 nous votants, que fan un total de 143, que no està gens mal i dona una lleugera idea, com deia el primer dia, de per on van les intencions. He tractat tots els resultats amb exactitud i amb sumes correctes.

COMPROMÍS PER GATA: De les 143 persones:

4 persona li dona 6 regidors / 4 persones li donen 5 regidors / 23 persones li donen 4 regidors / 54 persones li donen 3 regidors / 51 persones li donen 2 regidors / 7 persones li donen 1 regidor / 1 persona no li dona regidors. On més coincideixen és amb 3 regidors (54 de 143).

JuGa (JUNTS PER GATA): De les 143 persones:

1 persona li dona 13 regidors / 2 persones li donen 5 regisdors / 3 persona li dona 4 regidors / 8 persones li donen 3 regidors / 36 persones li donen 2 regidors / 72 persones li donen 1 regidor / 21 persones no li donen regidors. On més coincideixen és amb 1 regidor (72 de 143).

POPULARS GATA: De les 143 persones:

1 persona li dona 9 regidors / 4 persones li donen 8 regidors / 59 persones li donen 7 regidors / 7 persones li donen 6 regidors / 11 persones li donen 5 regidors / 45 persones li donen 4 regidors / 3 persones li donen 3 regidors / 4 persones li donen 2 regidors / 2 persones li donen 1 regidor / 4 persones no li donen regidors. On més coincideixen és amb 7 regidors (59 de 143).

PSOE GATA: De les 143 persones:

1 persona li dona 7 regidors / 53 persones li donen 6 regidors / 3 persones li donen 5 regidors / 6 persones li donen 4 regidors / 13 persones li donen 3 regidors / 49 persones li donen 2 regidors / 16 persones li donen 1 regidor / 2 persones no li donen regidors. On més coincideixen és amb 6 regidors (53 de 143).

 

31 comentarios

Canterella nova -

Ahi le has dao Felip!!
Que continue la porra Miguel!!
Que jo heu mire to los dies!
La realitat será lo que será, pero aixó de la porra que vasga avant. Els que hem sigut coherents (més o menys) amb els resultats sabem lo que hia, Vaa Miguel, la porra no es el resultat final, i cadascú que pose lo vulga!
Salut!! Y que gane el mejor!

Felipe vI -

No entenc perquè no es pot posar el q vols a la porra.13,0,0,0.
També es impossible un 10-0 en un madrid-barça i la gent ho posa. I això q juguen amb dines.

un de gata -

mala barraca pues, llegint lo que he llegit açí,cada ratet que pasa ho tinc més clar a qui votar... d'acord amb l'anonim que ha exposat lo de Juga, que li ho deixa tot a mans del poble.. i ara pregunte jo.. si guanyara Juga quins son els pasos a seguir desde que eix una proposta fins que s'executa si tot ho te que decidir al poble..?? !! Xaval, ahi las clavá fins al fondo... el poble no pot decidir... si entre 13 que sou ja no es podeu aclarir, com voleu que el poble ho decideixca? IMPOSIBLE! també dir que els que son de membres d''asociacions, juntes corporatives i demés del poble, haurien de dimitir de on estiguen abans de diumenge. Aneu pensant-ho reis... No vulgau estar en tots els llocs com el Nostre Senyor..
Ale... a seguir.

PEPET -

Pos Miguel, lo que ha passat, si sen anat de mare es afanament i avant... quin sentit te que posen tantes dades tan seguit? afanament de que com no se ho troben bé els del psoe, han començat a posar mes.
Jo encara no havia fet porra
pero visto lo visto i les llistes...
pp 7
compromis 4
psoe 1
juga 1

A gilito -

No han fet res de res? Tu on vius? Perquè per lo vist, a Gata no...

joan -


pp 0;
juga 3;
compr 4;
Psoe 6;

maite -

Psoe 6;
pp 0;
juga 3;
compr 4

patricia -

Psoe 6; pp 1; juga 2; compr 4

gilito -

4 anys i no han fet res de res estos.
Un canvi fa falta. Millor provar que quedarnos igual.

Juga 6
Psoe 6
Compromís 1

magda -

Compromís 6
Psoe 6
Juga 1

Yoli -

En els pobles sempre s`ha dit que votem a les persones. Jo si haveren posat a juanvi l`havera votat. Pero un esta major, l'altra no parla mai. I han tingut 4 anys per fer coses igual que ell i no han fet res. I el joc de juga no m'agra. A missa 12 i no a les provesors. Conclusió que es quede qui esta. No es potser demanar el vot i no fer cas als veins mai. I eixes coses a la capi vale pero a un poble pesen. Pesen i molt,

ramón -

Psoe 6
Juga 3
Compromís 3
Pp 1

Anónimo -

Vergonya que el que diu aço o diga com anònim i no done la cara.

Pp 4; compromís 3; psoe 6

Yoli -

Em pareix molt be la teva decisió Miguel, per el que acabe de vore la cosa semba de mare... Jo ja he votat per correu ja que estare fora este cap de setmana. i li e donat la meua confiança a Maite. No m`agrada el pp pero corder es el de sempre i ja esta major. Seria hora de renovar cap de llista. Magda que vols que et diga?A les passades vaig votar a Maties ella i juanvi. El unic que feia faena i es vea desde fora no va ni en llista... i posen a Magda. A mi la xicota no m'ha fet res pero si que es veritat que mai fa cas.. igual que les que la segueixen... A un poble es vota a les persones no als partits i hem de ser campexanes sempre. No ara, i això
es te o no. I podemos... no entenc que no vol provessors i tota la vida a missa 12. No se quin joc de moral es eixe.Aixi que pense que el pp en traurá 7 soe 3 compromis 2 i podemos 1

anònim -

1.- Vergonya de tots els que critiquen i critiquen des de la barrera. A més, crítica destructiva, mai constructiva, i poc rellevant per al que realment ens hauria d'importar. Quan molts parleu dels candidats pareix que sigueu ueles malparlant de la gent en el mercat més que no ciutadans a punt de decidir el futur del poble. No veig que s'anomene cap proposta dels candidats, només qüestions irrellevants. Trist.
2.- Vergonya de comprovar que alguns partits han mobilitzat els regidors perquè els facen una porra generosa. És descarat i vos desacredita. Per això, passe de participar en la porra.
3.- El debat era necessari i va ser molt positiu que es fera. En això, ole per JuGa.
4.- Gens d'acord que JuGa l'haja aprofitat electoralment des del principi. Haurien d'haver-lo cedit a algú neutral, com en tots els debats. O heu vist mai que un partit que participa en el debat l'organitze, el publicite, etc.? Em consta que han imposat una a una totes les normes i no han tingut veu ni vot els altres partits. Tampoc era debat, perquè era exposició de propostes prèviament preparades i el públic no podia participar. Poc coherent amb les seues propostes de participació.
5.- Mala barraca si la majoria dels gaters vota fixant-se en qüestions com les que estic llegint en els comentaris d'este blog.

pepe -

Pp 7 psoe 0 compromis 4 juga 3

fan -

Pp7 juga 2 psoe 1 compromis 3

mamen -

Bona nit! Em sap mal que es lleve la porra, jo que estic fora mire tots els dies i la veritat es que es veu tongo... per part de tots. Ara, mirant comentaris vaig parlar amb els meus pares perque creia que eren exagerats i segons ells....són veritat. Es veritat que una no ha parlat mai a ningú i ara es desfà a trossos parlant, pel mercat i hasta els enterros....sempre és bo millorar. També diuen que un altre ja està major, cobra de vell i també vol els dinerets del poble? Hauria de deixar pas a gent més jove...i ho diu mon pare que també cobra de vell. L'altre no l'havien vist mai...i per a ells sols queda l'opció que votaran, que segons ells està canviant Gata de dalt a baix.
Ara cadascú que vote el que crega.
Pp7 psoe 2 juga 2 compromis 2

delia -

compromís 4; juga 3; psoe 6; pp 0

anna -

Psoe 6;
compromís 4;
juga 2;
pp 1.

delia -

compromís 4; juga 2; psoe 6; pp 0

anna -

Psoe 6;
compromís 3;
juga 2;
pp 1.

Decepcionat -

Si que es que a'en havia nat de les mans pero tampoc es podra opinar? Per que ara que me enterat de aso me agradaria donar opinio y crítica del que me agrada i del que no

Espere que es puga n

Demoscopia -

Els resultats de la porra fins ara son els seguents, Juga 1'41, Compromis 2'84, Psoe 3'60, PP 5'24. Com no es pot tallar a trosets els candidats i estudiant les variants d'alguns grups, que com be diu Cronista, han fet alguna trampeta, els resultats son estos: Juga 1 -
Compromis 3 - Psoe 3 - PP 6.

kiko -

Fas be tancant la porra. Sempre ens quedarà el mercat de divendres. En una setmana les trobarem a faltar...
juga 2 psoe 1 pp 7 compromis 3

fan -

Pp 7 psoe 2 compromis 3 juga 1

Anónimo -

Compromís 5; juga 4; psoe 4; pp 0

rosita -


compromís 3; juga 2; pp 1; psoe 6.

Anónimo -

Tota la raó té el cronista.
Cadascú que vote vaig la seua conciencia.

Pp 1; compromís 4;
Juga 2; psoe 6.

Noelia -

Psoe 6; compromís 3; juga 2; pp 1.

pau -

Compromís 4; psoe 3; psoe 6