Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

PROCESSÓ DEL CORPUS A GATA ( i II )

PROCESSÓ DEL CORPUS A GATA ( i II )

Seguint amb l’article quasi gràfic, dir-vos que ahir era un dia novedós per alguns, per exemple tots els nous regidors de la Corporació que van anar a la processó; especial per a altres, com les xiquetes i xiquets de Primera Comunió i els dos sacerdots, per molt motius que ja coneixereu més endavant al blog. A l’itinerari es van fer cinc parades, les corresponents a altres tates taules adornades com "altarets".

La taula de Ca Pepica (d’Alberto) es va traslladar al costat a Ca Moliner, donat que està la casa en obres. Aquesta era la primera al començament del carrer Teulada. La segona estava a Ca la filla de Tereseta el Quartet, enfront de Ca Toni Clara. Tocava enguany pel carrer Sol. La tercera estava a la cantonada entre el carrer Signes i el carrer Teulada, a Ca Rosario. La quarta estava a Ca Tender. La quinta i última a Ca Pepe Signes, de l’Escolà, al carrer Bisserot.

(Al muntatge fotogràfic us pose cinc fotografies més de l’itinerari i taules de la processó. Fotos: Vero Vives). 

1 comentario

Joanvi -

Miguel, m'agradaria que si tens fotos de la processó on ixca la corporació municipal, que me les feres arribar. Tot açò és nou per a mi i estic fent-me un àlbum de record.
Gràcies