Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

HUI LA PREMSA ESCRITA TORNA A PARLAR DE PACO SIGNES CASELLES (TELEFUNKEN)

HUI LA PREMSA ESCRITA TORNA A PARLAR DE PACO SIGNES CASELLES (TELEFUNKEN)

El veí gater que no va tallar la senyal de Televisió Valenciana

El dia després del fet, per a la premsa escrita, és el que es deu plasmar la notícia i aixina ho han fet tots els mitjans de comunicació que sovint us pose enllaços i informacions. Es tracta de Paco Signes Caselles (Telefunken), que ha sigut l'home més famós en els dos dies, a causa del no-tancament -per ell- de la televisió valenciana.

Els diaris INFORMACIÓN i LEVANTE-EMV porten l'article d'un altre gater que fa un extens article, que es recrea en la persona i figura de Paco Signes i que detalla la vida diària de Paco. El periodista és Francesc Arabí Arabí. Titula: "Se equivocaron de verdugo. Paco Signes, conocido como Paco "Telefunken", se negó a cortar la emisión de Nou"Ací teniu l'enllaç al reportatge, pel diari Información d'Alacant -el mateix que el Levante-EMV-: http://www.diarioinformacion.com/alicante/2013/11/30/equivocaron-verdugo/1443996.html.

No sols els dos diaris dits, sinó també LAS PROVINCIAS, per mig del reportatge de Conxa Pastor, delegada a Dénia del diari valencià, parla de Paco: "Perfil. El verdugo arrepentido". Als subtítols: "Francisco Signes acude desde Gata de Gorgos a Burjassot para fundir a negro la tele y acaba con página en Wikipedia y como un ídolo social tras dar marcha atrás «por conciencia». Paco 'Telefunken' Técnico que se negó a cortar la señal de Canal 9". Ací està l'enllaç: http://www.lasprovincias.es/v/20131130/valencia/verdugo-arrepentido-20131130.html.

Després de tot això...esperem que deixen ja en pau a Paco Signes i puga seguir fent la seua vida normal i tranquil al seu poble Gata. L'esperpent i la massiva atracció de les xarxes socials per ell caldria acabar ja.

A la imatge, captura d'un moment del famós vídeo de l'entrevista a Paco.

FONTS: diaris LEVANTE-EMV i INFORMACIÓN, i LAS PROVINCIAS, dia 30-11-2013.


0 comentarios