Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA: CALENDARI DEL MES DE MAIG: música, aconteixements religiosos i socials,...

GATA: CALENDARI DEL MES DE MAIG: música, aconteixements religiosos i socials,...

Com cada principi de mes, vos faig un resum del que serà el mes de MAIG al calendari gater, sempre tenint en compte que vosaltres mateix podeu afegir-ne d’actes, aconteixements o actuacions que no estiguen posades.

- 5, DIJOUS: Donació de sang, 17-20,30 hores. Centre Social. Saló d’actes.

- 7, DISSABTE: Dinar Popular. Plaça de l’Església. La Comissió de la Font del Riu oferirà dinar a preus populars i servei de barra. A les 16,30 hores: Actuació del cantant Oscar Briz, que tancarà el Cicle de Música en Valencià amb un concert a la Plaça de l’Església.

Parròquia. Missa 19 hores. Celebració Dia Maria. Festa del Cor Infantil parroquial. Interpretaran la cançó que va quedar segona en grups infantils al Festival Vocacional de la Cançó.

- 8, DIUMENGE: Concert de Primavera. Banda Unió Musical de Gata de Gorgos. Especial, homenatge a "Els Musiqueros", amb l’actuació especial de l’oboe Carmen Guillem i el quartet Degani de l’Orquestra Simfònica de Madrid. Casal de la Música, 12 hores.

Foto de Ajuntament Gata de Gorgos.

- 13, DIVENDRES: Festa de la Mare de Déu de Fàtima.

- 14, DISSABTE: Actuació de Raúl "El Balilla". Cinema La Pau. Presentació de l’últim disc "D’Caramelo" en primícia. 20 hores.

- 15, DIUMENGE: Primer torn de Primeres Comunions a Gata.

- 21, DISSABTE: A Ondara, Trobada d’Escoles Valencianes (Marina Alta). "Un país d’escoles".

- 22, DIUMENGE: Segon torn de Primeres Comunions a Gata.

- 29, DIUMENGE: Volta senderista al Montgó. Eixida a les 7,15 a l’estació del trenet. Organitza: Grup Espeleològic Gata. Travessa Dénia-Gata.

Parròquia: Festivitat del Corpus Christi. 20 hores, processó.

A la fotografia de portada, el cartell anunciador del Concert-homenatge de primavera. Dins, el cartell anunciador de l’actuació del cantant Óscar Briz. Ajuntament Gata.

0 comentarios