Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

REIS GATA 2016 (FITPCV): IMPRESSIONANT POSTA EN ESCENA DEL MISTERI ( 1 )

REIS GATA 2016 (FITPCV): IMPRESSIONANT POSTA EN ESCENA DEL MISTERI ( 1 )

Mentre encara van els Reis d'Orient repartint regals, faig el resum ràpid del que ha sigut la vesprada-nit. La declaració de Festa d'Interés Turístic Provincial de la Comunitat Valenciana ha fet pujar la nota als vora 350 participants de tot el muntatge. Els Reis de Gata 2016 s'han superat un any més.

Si començava amb el xicotet retràs de costum, sincronizaven molt bé els temps de les escenes i tota la representació del MISTERI DE REIS DE GATA, de tal manera que acabava a molt bona hora. Tota la representació ha durat una hora i mitja. Molt bé el so, molt bé la posta en escena i perfeccionant any rere any amb els personatges. Hem vist de manera sobressalient la representació del Rei Herodes, de la Sibil·la Anea, dels nous tres reis mags.

L'escriva i el cortesà també han fet un gran paper. Al Betlem Vivent, bones escenes amb María, Josep el fuster i els tres reis. Com sempre espectacular la baixada de l'àngel, tasca encomiable que deguem al Grupo Espeleològic. Cal ressenyar que no s'ha produït cap alteració al so, cap parada, tot seguit i per això cal felicitar a tots els que ho han fet possible. Ha valgut la pena i la gent ha gaudit, de nou, amb l'espectacle.

Pel que fa al públic, ha aguantat la frescoreta. S'havia habilitat un xicotet espai per a les persones discapacitades, poder-ho contemplar bé l'espectacle. També una bona iniciativa.

Després de tot això...el repartiment de regals i joguets...

0 comentarios