Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

HU AL PLENARI: NOMENAMENT DE FILL IL·LUSTRE DE GATA AL CATEDRÀTIC VICENT CASELLES (a títol pòstum)

HU AL PLENARI: NOMENAMENT DE FILL IL·LUSTRE DE GATA AL CATEDRÀTIC VICENT CASELLES (a títol pòstum)

La Universitat Pompeu Fabra de Barcelona li va concedir, a títol pòstum, la Medalla de la institució

La Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, on treballava quan va traspassar el passat 13 d’agost, va concedir la Medalla de la UPF a títol pòstum, al professor gater matemàtic VICENT CASELLES COSTA, que era catedràtic de Matemàtica Aplicada del Departament de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (DTIC).

Hui, dimarts 26 de novembre, el Ple en majoria del seu poble natal GATA DE GORGOS està previst que el nomene FILL IL·LUSTRE, també a títol pòstum. Un dia important per a tota la seua família i per a tot el món universitari i docent del poble, de València, Illes Baleares i Catalunya, els tres llocs on ell va treballar. He cregut interessant posar-vos l’enllaç a la notícia de la universitat catalana del passat 17 d’octubre, i una fotografia que apareix la vídua Coloma Ballester, també professora, i el seu fill Vicent, rebent la medalla.

L’article es titula: "Vicent Caselles ha rebut la Medalla de la UPF a títol pòstum" i aquest és l’enllaç: http://www.upf.edu/enoticies/1314/1024.html. També us pose un altre article que apareix al blog "Matemáticas y sus fronteras" redactat per Manuel de León (CSIC, Real Academia de Ciencias y Academia Canaria de Ciencias), director del Instituto de Ciencias Matemáticas, titulat: "Vicent Caselles, un matemático de excelencia". Ací teniu l’enllaç: 

http://www.madrimasd.org/blogs/matematicas/2013/08/18/136716.

A la fotografia de la UPF, la vídua de Vicent Caselles, Coloma Ballester, i el seu fill Vicent.

FONT: Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.http://www.upf.edu/enoticies. Notícies.


0 comentarios