Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

AGRAÏMENT A LA EXALCALDESSA: Vicent Signes Signes "Canya"

AGRAÏMENT A LA EXALCALDESSA: Vicent Signes Signes "Canya"

Per mig del facebook, Vicent Signes Signes -que tot coneguem per "Canya"- expresava el seu agraïment a la exalcaldessa Ana María Soler Oliver, amb unes sentides i emotives paraules. Un reconeixement i agraïment que feia "Canya" referint-se a l’atenció d’aquella per la banda i per a totes les gestions relatives a la mateixa.

Ací teniu transcrit l’escrit de Vicent Signes Signes:

"Una de les frases que més m’agrada d’eixes que llegim de tant en tant en les xarxes socials o en alguns dels cartells que ambicionen instruir-nos en les normes bàsiques d’educació i respecte cap als nostres semblants, és aquella que diu: “Més val que no parles d’una persona si no tens res bo que dir d’ella". El lema em pareix d’allò més encertat i aixina intente transmetre-ho als meus fills.

 Però basant-nos en eixa màxima, no estaria bé tampoc callar-nos quan res del que puguem dir és dolent. És per això que aprofitant aquesta talaia m’agradaria acomiadar-me d’Ana Maria Soler agraint-li públicament tota la dedicació, l’esforç i l’atenció que ha tingut al llarg d’aquests últims set anys amb la societat la qual presidisc.

Perquè ens ha demostrat tindre una especial sensibilitat cap a la nostra banda, que és la seua i la de tot un poble, perquè ha tingut sempre obertes les portes de l’Ajuntament per a recolzar totes les iniciatives que han anat sorgint i no ha estalviat voluntat ni temps per tal que poguérem portar-les a bon port, malgrat la difícil època que travessem.

Espere i desitge que tingues molta sort en aquesta nova etapa que encetes a partir d’ara.

Gràcies Alcaldessa."

A la fotografia, el president de la banda Vicent Signes Signes signant amb Ana María Soler Oliver el lliurament de la nova bandera a novembre de 2013.

He volgut plasmar aquests sentiments al blog, perquè tot el que siga bó i ixca del cor, com aquesta missiva, cal ser recolzat i publicat, amb independència del color polític que un puga tindre.

FONT: escrit de Vicent Signes Signes. 

0 comentarios