Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL CICLISTA GATER SERGIO TORRES JORRO, 11é a Moratalla (Múrcia)

EL CICLISTA GATER SERGIO TORRES JORRO, 11é a Moratalla (Múrcia)

Va aconseguir el trofeu de la Penya Barcelonista de Gata al millor esportista gater de la temporada

Després del descans de dues setmanes de competicions, el ciclista gater SERGIO TORRES JORRO va tornar a la càrrega dissabte passat i amb bones sensacions. El dia 18 es va celebrar a Moratalla la prova regional Sub23 i èlite, modalitat aquesta en la que competix Sergio, a Moratalla (Múrcia). El gater va entrar al lloc 11é, peró dos companys més de l'equip seu, el Mutua Levante-Renault Ginestar, que van ser Aitor Escobar i Grigore vanb entrar entre els 10 primers. Van estar els tres corredors de l'equip i van entrar els tres en el top10 de la general, quedant primers per equips.

MILLOR ESPORTISTA GATER (PENYA BARCELONISTA DE GATA)

Per altra part, el dinar de gala que va tancar la temporada, fet per la PENYA BARCELONISTA DE GATA, en la que va estar present el mític jugador del F.C. Barcelona Juan Manuel Asensi i en la que es va acomiadar l'actual directiva, va portar una gran sorpresa per a Sergio Torres Jorro. La Penya el va nomenar millor esportista gater de la temporada, mentre que el millor jugador del Gorgos Club de Futbol, com ja us vaig informar, va ser per al porter Àngel Salvá Cortegoso.
Al respecte del trofeu comentava Sergio al seu facebook: "
Agrair a la Penya Barcelonista de Gata el haver pensat en mi per al lliurament aquest any del seu ja tradicional premi al esportista més destacat del poble este 2016. Estos detalls fan que ixques a entrenar i seguixques lluitant amb més il·lusió i ganes dia a dia! Moltíssimes gràcies!".

FONTS: Informació Federació, Región de Múrcia. Foto pujada al facebook de Sergio.

0 comentarios