Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.545, la del dia 10/7-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.545, la del dia 10/7-

(PODEU FER MÉS GRAN LA FOTO, PUNXANT ACÍ)

Reprenc la sèrie de fotografies, documents, imatges, testimonis de l’ahir gràfics. Pose ara la corresponent al passat dia 10, la 1.545, per a seguir amb l’encàrrec de una cada dia. El tema torna a ser l’escola, com tantes vegades. En aquest cas era la classe de xiquetes de Donya Maruja González, a principis dels anys 60. Una usuària del blog me la fa arribar. Podeu vore a les dos bessones amb la diadema roja, una a la fila de baix i l’altra de dalt; al costat de la baix, Maria "Telefunken". A la fila de dalt, reconec també a Magda Poveda, penúltima a la dreta, mirant la foto. La resta, si voleu, podeu anar identificant-les vosaltres.

Pel que fa a l’entorn, cal dir que es van fotografiar a la típica escala de pedres. Darrere es veu la caseta del conserge de l’escola i al fons tots el bancals d’oliveres que hi havia on ara està l’altre centre.

1 comentario

josemi oliver -

Ho has encertat, la bessona de baix es ma mare Rosa Mari i ma tia Tonica està just a dalt. De ben segur que es podran identificar a les altres que queden.