Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.012, la del dia 21/1-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.012, la del dia 21/1-

(PODEU FER MÉS GRAN LA FOTO, PER A VORE COM EREN DE MENUTS ELS NOSTRES FUTBOLISTES BENJAMINS, PUNXANT ACÍ)

Vaig apropant-me al dia que toca. La fotografia 1.012 tocava ser de dilluns 21. Si la d'abans era de joves, alguns xiquets majorets, esta és de xiquets menuts, de jugadors del GORGOS benjamí de la temporada 1993-1994. Me l'ha facilitada Manuel López "Manolo" per a totes les generacions futbolistes que han passat pels seus entrenaments. Els que presenta la fotografia, que la faria Pons, van quedar subcampions de lliga del grup XIII de la Federació Valenciana de Futbol.

Apunta Manolo que podia ser un de tants partits que els xavalets feien en contra de les drogues. Podeu vore les samarretes i el lema del tema que us dic.

Qui eren tots estos xiquets. Plantats, junt amb Manolo que el vegueu a l'esquerra de la foto, estaven: Esplugues, Antonio Eugenio "Xaparro", Javi Espasa, Rubén Castellanos, Jaume Pons, Toni, Román Cholbi, Rubén Serrió i Javi. Al seu costat, el company de Manolo i segon entrenador amb els xavals, Toni Fornés "Guardagulles", hui també policia com Manolo. Agatxats teniu a Vicente Gavilá, Jorro, Paquito, David Maza, Juan Manuel, Jaume Serra i Víctor Moncho.

0 comentarios