Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

SEGUIXEN PARLANT ELS USUARIS DEL BLOG A TRES DIES DE L’EVENT (REFLEXIÓ SOBRE ELS REIS DE GATA I LA PREMSA):

SEGUIXEN PARLANT ELS USUARIS DEL BLOG A TRES DIES DE L’EVENT (REFLEXIÓ SOBRE ELS REIS DE GATA I LA PREMSA):

Continuaven encara anit manifestant la seua opinió diversos usuaris del blog.

Una gatera afincada a Xàbia, Silvia Pérez Ivars, comentava: "Jo pense que tots els gaters tenim que sentir-nos molt orgollosos dels reis de Gata. Que com a Gata a cap lloc."

Tornava a donar la seua opinió Rosana Fornés:

"Que parlen d’ells els periòdics o no, no els fan pitjors. Lo que diferència els reis de Gata d’altres és la gent que els fa possible, el transfons social que es mou darrere dels reis on dones de 60 anys treballen colze amb colze amb xicons de 17, es fan amics. Gent que durant l’any no es veuen, que potser no sabrien ni el nom uns dels altres si no fora pels reis, parlen de què fer, com prenen decisions i fan faenes com si foren tots germans". Seguix dient Rosana: "De totes formes, personalment (no per la meua participació ajudant a la comissio de reis) pense que la falta de ressó del nostres reis no és algo de la que parlar, al contrari es deuria destacar als mitjans que sí ho fan, per un costat per a transmetre positivisme i no pesimisme a la gent i per un altre costat per que potser que de esta forma arribaren a altres mitjans".

Pere González, un dels participants del Misteri, escrigué:

"Que paraules més boniques Rosana. Tens tota la raó, som un equip i per tant tots els que fem possible l’acte ens unim amb la mateixa finalitat!!!".

Finalment, la psicòloga Sefa Mulet Salvador, comentava molt acertadament: "les grans coses sempre solen fer-se en silenci, desgraciadament, tot i que sou i sereu molt grans per a la memòria viva del nostre poble, cada xicon/a que participa hi ha participat ho recorda i transmet de generació en generació. Que més gran que aixó??, què més bonic que la il.lusió altruïsta i gratuïta de fer memòria d’un poble??? ENHORABONA PER TOT, HO DIGUEN EN PREMSA O NO."

0 comentarios