Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) - 1.403, la del dia 18/2-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) - 1.403, la del dia 18/2-

(PODEU FER MÉS GRAN LA FOTOGRAFIA, PUNXANT ACÍ)

Reprenc la sèrie de fotografies, documents, imatges antigues, del record, recents però d’abans, com aquesta fotografia que s’extrau del facebook, ja que la posa Lluís Signes (Korna). Es tracta de les festeres de 1974. Ja han passat alguns anys!. Elles tenien 20 anys. Com vegeu es presentaven als gaters amb vestits nous i després es posarien un altre vestit, aquest de gala i blanc. La mare de Lluís és la sisena per l’esquerra mirant la foto. María Bequio -que viu a Xàbia i té una casa al carrer Bisbe Cervera- està al seu costat. María Rosa del carrer Signes, tres més cap allà. Just darrere de María Rosa vegeu al presentador d’aquells anys, Gabriel Pons.

Si en conegueu més podeu anar nomenant-les i dient quines són. Entre tots construïm, de nou, la foto. 

*Dit això "Una del poble" relaciona a moltes de les xiques que van pujar de festeres a l'escenari: La primera per l'esquerre es Maria Serrió (Maria Policero); la del costat potser Maria Rosa "Sirera"; la que fa 4, tenia el Bar Sevillano, ahi la plaça Espanya, al costat de la tenda de Pepita el Banc. La que fa 8 es Pepa Monfort, mare de Llúcia i Jaume, cunyada de Vicente Mut (el llumero). La que fa 10 es Amparo, cunyada de Vicente "Barrinero"; la que fa 11 és la germana de Vicente "Mitjavida", Tonica; la que fa 12 es Maria Cervera, de la peixcateria Cervera; la que fa 13 es Tonica, del carrer la Bassa, germana de Pepe "Benito"..... a vore si descobrim la resta.* (Done les gràcies pels detalls i per anar aclarint-ne més).

FONT: Foto propietat de Lluís Signes (Korna), extreta del facebook.

1 comentario

Una del poble -

La primera per l'esquerre es Maria Serrió (Maria Policero); la del costat potser Maria Rosa "Cirera"?; la que fa 4, tenia el Bar Sevillano, ahi la plaça Espanya,al costat de la tenda de Pepita el Banc, no recorde el nom;la que fa 8 es mestra d'escola, mare de Llucia i Jaume, cunyà de Vicente Mut (el llumero) tampoc recorde el nom; la que fa 10 es Amparo, cunyà de Vicente "Barrinero"; la que fa 11 no es la germana de Fermin, es la germana de Vicente "Mitjavida", Tonica; la que fa 12 es Maria Cervera, de la pescateria Cervera; la que fa 13 es Tonica, del carrer la Bassa, germana de Pepe "Benito"..... a vore si descobrim la resta.