Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

PRESENTACIÓ DE L'ESCOLA MUNICIPAL DE FUTBOL ( I )

PRESENTACIÓ DE L'ESCOLA MUNICIPAL DE FUTBOL ( I )

(PODEU FER LA FOTO DE TOTA LA FAMÍLIA DEL FUTBOL GATER, PUNXANT ACÍ)

La cantera del futbol gater s’ha donat hui cita al camp de "les Costeres" aquest matí, per a assistir a l’acte de presentació de l’Escola Municipal de Futbol, que coordina el ex-jugador i entrenador Juan Ivars "Migeta". A l’acte ha assistit la vicepresidenta de l'Associació de Mares i Pares de l'Escola del Futbol Base, Paca Mari Andrada al front; regidors; la regidora d’esports, María Rosa Simó, i l’alcaldessa, Ana María Soler.

Capitans i equips han anat desfilant i mostrant-se davant afeccionats i familiars. Ha estat la gran festa del futbol base del nostre poble. Cal assenyalar que des de els pre-benjamins fins als cadets tots formen la gran familia de l’escola, baix el paraigües esportiu de la Regidoria, ja que l'escola està gestionada per l'Ajuntament, i el Gorgos C.F, que dona el suport federatiu.

La fotografia facilitada per Jaume Boronat, membre del Foto Club "El Forat", associació que ha fet les fotografies de l’event, mostra a tots els participants en la presentació: xiquets, preparadors i autoritats. Agraïsc a Boronat la fotografia. En la propera entrada us posaré diverses fotografies de l’acte, fetes per Verónica Vives.

2 comentarios

-

Gràcies, Paca:
Ho canvie quan tinga un moment aquesta vesprada...

SALUTACIONS /Saludos
MIGUEL VIVES SIGNES

paca -

Miguel ,no hi havia cap membre de la directiva del Gorgos,jo sóc vicepresidenta de la Associació de pares i mares del Futbol Base de Gata,ja que la " escola" de futbol base i el Gorgos no són el mateix.
Els pares i mares estem molt agraits al Gorgos perque sense els no podrien jugar els xiquets , ja que son ells els que ens firmen les fitxes,però l'"escola" la gestiona l'Ajuntament, no ells.