Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

RECORDANT LA GRAN RIUADA DEL PILAR A GATA (aquell 12 d'octubre de fa 11 anys)

RECORDANT LA GRAN RIUADA DEL PILAR A GATA (aquell 12 d'octubre de fa 11 anys)

Recordeu com es va omplir el riu Gorgos al seu pas per Gata. Sens dubte, va ser la riuada més gran vista pels joves i adults de hui, no s’havia conegut superar "la coveta dels gats", prop de baix del pont urbà d’Alcolaies, ni que vibrara el pont d’eixa manera. La gran riuada ho va fer. Era el dotze d’octubre de 2007. Aquell dia tots els rius de la comarca anaven plens o pleníssims, si no recordem la caiguda del pont de Beniarbeig i la víctima mortal de El Verger.

Aquell dia, el Gorgos va mostrar a Xaló, a Gata i Xàbia la seua capacitat, però també la seua bravura. El Parc del Raval va ser inundat. Al facebook teniu fotografies impactants de José Luis Fornés i Tere MF. Agraïment pel testimoni gràfic d’aquell dia, hui fa onze anys.

Per desgràcia la força de l’aigua l’hem revivida i mal el passat dimarts en terres mallorquines. Un record per les dotxe víctimes, pel xiquet desaparegut a hores d’ara i per totes les famílies de Sant Llorenç, el poble tan afectat per la torrentera. Des de Gata, solidaritat i una abraçada.

FONT: Foto portada José Luis Fornés. Fotos facebook J.L.F i Tere MF.

0 comentarios