Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

QUATRE COMERÇOS MÉS DE GATA OBTENEN EL CERTIFICAT DE QUALITAT.

QUATRE COMERÇOS MÉS DE GATA OBTENEN EL CERTIFICAT DE QUALITAT.

Ja són deu els que té el poble.

Els comerços de Gata Tonia, El Celler de la Marina, Ana Vestir Moda i Pons Móvils són els quatre comerços que han aconseguit en 2010 la certificació UNE 175001 que dóna la Fundació Valenciana de la Qualitat (FVQ). Els seus representants han rebut la documentació de mans del representant de Siggo, Severino Signes, en un acte celebrat al saló de sessions de l’Ajuntament de Gata. Aquest últim ha destacat el volum d’empreses certificades a Gata i ha manifestat l’admiració per un poble implicat en la millora i excel·lència dels seus serveis.

Tenint en compte la relació entre nombre d’habitants i comerços, Gata de Gorgos és la localitat de la Marina Alta amb el major número d’establiments amb la certificació de qualitat comercial. En total ja són 10 els negocis certificats, segons ha afirmat el president de Comerç de Gata, Santiago Signes, perquè en l’exercici 2010 s’han sumat quatre als que ja hi havia de 2009.

La certificació implica la inclusió dels cinc establiments en la guia de Comerços Excel·lents que publica la Fundació. A més, la FVQ farà promoció dels distintius dels comerços en les seues campanyes publicitàries. D’altra banda, comporta uns beneficis significatius al negoci com, entre altres, la millora de la imatge dels productes i serveis que ofereix, augment de la confiança dels clients i consumidors, més motivació i participació del personal i millora de la gestió dels recursos, el que comporta la reducció de costos.

El president de Comerç de Gata, Santiago Signes, s’ha mostrat satisfet per l’esforç que han fet els empresaris i ha animat la resta dels comerciants a engreixar la llista de Comerços Excel·lents de la localitat.

(A la fotografia, els quatre guardonats, amb Severino Signes).

FONT: Informació i imatges: FACTORIA D’IDEES. Gata.

0 comentarios