Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ESTE MATÍ: CAMINATA PER TERRES DE LA DUQUESSA (Xaló, Llíber, Gata)

ESTE MATÍ: CAMINATA PER TERRES DE LA DUQUESSA (Xaló, Llíber, Gata)

Hui s’han tornat a utilitzar els antics camins de carro i de matxo, enllaçant les terres de la Duquessa, per dir-ho d’alguna forma. La CAMINATA proposada pels tres ajuntaments, Xaló, Llíber i Gata, ha estat tot un èxit de participació. El temps ha acompanyat, ja que no feia ni massa calor ni fred, el sol no apretava.

La caminata tenia el seu preàmbul en el viatge de Gata a Xaló passant per Llíber amb autobús. Dos autobusos i un microbús anaven cap amunt a les 8 del matí. A les 9 del matí començaven els dotze kilòmetres que tenien la seua parada a Llíber. Participaven unes 250 persones. Els dos pobles de punta, Xaló i Gata tenen un carrer dedicat a la Duquessa d’Almodóvar. No és el cas de llíber. Per això, s’ha descobert una placa en record del II centenari de la mort de la il·lustre dona, excepcional per al seu temps.

L’alcaldessa de Gata i els alcaldes de Xaló i llíber, així com alguns regidors de les tres corporacions han participat en la caminata. El servici de Protecció Civil de Gata ha estat en tot moment controlat l’encreuament per camins i carreteres transitades.

Una experiència bonica i senzilla que pot tindre la seua continuitat en anys veniders.

Agraïsc les primers fotos facilitades per Protecció Civil de Gata.


Foto de Protecció Civil de Gata de Gorgos.
Foto de Protecció Civil de Gata de Gorgos.
Recorrido Xalo- Lliber-Gata.

Foto de Maria Eugenia Salvador Feliu.
Foto de Maria Eugenia Salvador Feliu.
FONT: Fotos facilitades per Protecció Civil de Gata. Fotos de María Eugenia Salvador Feliu.

0 comentarios