Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -444-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -444-

Bon cap-i-cua el 444. La foto és del temps, de les festes d’ara. De la Font del Riu. L’amic JJ deia que podrïem tornar a veure la "Font del Riu" aquella que hi havia a l’eixida del carrer Lepanto amb la carretera nacional. Aquella que va fer el desaparegut Kiko, si ho recordeu. JJ no ha revisat bé totes les fotos antigues perquè apareix a la 15 recordant aquella construcció que al final va desaparéixer.

Però ara us pose la font vista des d’un altre lloc. Des de la mateix carrera i quan començava a fer-se i no tenia les baranes de ferro ni res, sols el mur de la mateixa font. És ja un record.

3 comentarios

JJ -

D'acord, si ho mire com tu dius si que es poden veure totes les fotos. Gracies

CRONISTA DE GATA -

Hola, JJ:
Gràcies per destijar-me un fi de festa. Sols vaig hui a la festa per raons familiars.
Si que pots veure les fotos antigues des de la primera a la primera de la relació. Com? A la columna de la dreta comença a obrir mes a mes, des d'abril de 2010 i allí veuràs tot el mes i estan les fotos. No es perd, em diuen que passa a una còpia de seguretat. De tota manera jo em faig albums apart per si de cas.

JJ -

En primer lloc gracies per posar la foto.

Si que recordava que vas posar una foto de la font, pero crec que era des d'una prespectiva un poc llunyana, de totes maneres també fa temps que et vull dir que les primeres fotos que vas posar no es poden veure, pot ser que siga per que hi han moltes i totes no caben en una pàgina, pero hauries de veure si tu si que les tens i assegurar-te de que no has perdut la faena feta.

Records i que tingues hui un bon final de festa